25 Eylül Günlük burç yorumları "Dilekleriniz gerçekleşecek"

25 Eylül Günlük burç yorumları "Dilekleriniz gerçekleşecek"
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar. Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyun.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay kova burcunda ilerliyor. Arkadaşlarınız ve projeleriniz ön planda olacak. Partnerinizle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz ama iş hayatınızdan yüzünüz gülecek.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay kova burcunda ilerliyor. Kariyeriniz ve imajınız öne çıkıyor. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bugünün şansı aşk hayatınızdan yana olacak.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay kova burcunda ilerliyor. İletişim trafiğiniz hız kazanacak. Akademik ve yurt dışı çalışmalarınızı organize edeceksiniz. İlişkilerinizde anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Aile içinde sevindirici haberler alabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay kova burcunda olacak. Borç ve finansal konuları organize edeceksiniz. Patronunuzla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Aile içi gerginlikler içinize kapanmanıza neden olabilir. Geleceğe dair bir hayaliniz gerçekleşecek.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay kova burcunda olacak. Eşiniz ve ikili ilişkileriniz gündemde. İletişim sorunlarına açık bir gün olmak ile birlikte kariyerinizden yana oldukça şanlısınız.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay kova burcunda ilerleyecek. İş hayatınız ve sağlığınız ön planda. Finansal sorunlara açık bir gün ama umutlarınızı her şeye rağmen taze tutacaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay kova burcunda ilerleyecek. Aşk hayatınız ve çocuğunuz ön planda... İkili ilişkilerinizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Finansal anlamda şans yakalayacaksınız.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay kova burcunda ilerliyor. Aile ve ev hayatınız öne çıkacak. İş hayatınızda aksamalar yaşasanız da eşinizle keyifli vakit geçireceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay kova burcunda ilerliyor. Yakın çevrenizle iletişiminiz hız kazanacak. Aşk hayatınızda ve çocuğunuzla sorun yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda fırsatlar ayağınıza gelecek.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Bugün Ay kova burcunda ilerliyor. Kazançlarınız ön planda. Kariyer planınız ve aile içinde sorunlar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda bir hayaliniz gerçekleşebilir.

Kova ve Yükselen Kova
Bugün Ay kova burcunda ilerlerken sosyal ve yenilikçi olacaksınız. Yakın çevrenizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz ama aile içinde olumlu finansal gelişmeler sizi mutlu edecek.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay kova burcunda ilerlerken durdurulamaz düşünceler kafanızı meşgul edecek. Harcamalarınız artacak. Çok istediğiniz bir yere seyahat edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.