26 Eylül günlük burç yorumları: Sakinliğinizi koruyun

26 Eylül günlük burç yorumları: Sakinliğinizi koruyun
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar... Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyun.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay kova burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde toplantı ve ekip çalışmalarında liderliği ele alacaksınız. Öğlene doğru keyifsiz hissedebilir ve akşam saatlerinde plan programınızı organize etmekte zorlanabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay kova burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde patronunuz ile sorunlarınız çözülebilir. Yarım kalan projelerinizi tamamlayabilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren kariyer rotanızda bağımsız hareket etmek isteyeceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay kova burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde kaybolan inancınızı yeniden kazanacaksınız. Aşk hayatınızda motivasyon kazanacaksınız. Öğle saatlerinden sonra seyahat planlarınız aksayabilir. Çevrenizle iletişim sorunları yaşayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay kova burcunda olacak. Sabah saatlerinde finansal sorunlarınız konusunda güçlü figürlerden destek alacaksınız. Psikolojiniz güçlenecek. Öğle saatlerinden itibaren harcamalarınız artacak.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay kova burcunda olacak. Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde sorunlar çözüme kavuşacak. Yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Öğleden itibaren iş anlaşma ve ortaklıklarınızda mutsuz hissedebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay kova burcunda ilerleyecek. Sabah saatlerinde iş hayatınızda destek göreceksiniz. Aile üyelerinizin sağlığı düzelebilir. Öğle satlerinden itibaren sorumluluklarınızı yerşne getirmek istemeyebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay kova burcunda ilerleyecek. Sabah saatlerinde özgüveniniz yüksek ve girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize toplayacaksınız. Öğle saatlerinden itibaren projeleriniz konusunda aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay kova burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde aile içi sorunlar çözüme kavuşabilir. Kendi içinizde yalnız ve güçlü hissedeceksiniz. Öğle saatlerinden itibaren ev ve kariyer arasındaki sorunları abartabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay kova burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde olumlu fikirler ile güne başkayacaksınız. Kardeşinizle küslüğünüz bitebilir. Öğle saatlerinden itibaren eğitim, ticaret ve dijital projelerinizi gözünüzde büyütebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Bugün Ay kova burcunda ilerliyor. Maddi kaynaklarınız ve konforunuz öne çıkacak. Sabah saatlerinde kariyer hayatınızda yardıma ve işbirliğine açıksınız. Öğle saatlerinden itibaren harcamalarınız artacak.

Kova ve Yükselen Kova
Bugün Ay kova burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde özgüvenli ve ideallerinize odaklı olacaksınız. Başarabileceklerinize inancınız artabilir. Öğle saatlerinden itibaren özgürleşmek isteyeceksiniz.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay kova burcunda seyahatine devam ediyor. Sabah saatlerinde kendinizi güçlü ve sağlıklı hissedeceksiniz. Arka plandaki sorunlar çözülebilir. Öğleden sonra iş sorumluluklarınızı gözünüzde büyütüp kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.