29 Eylül 2023 Koç Dolunayı 'Cesur ve Yenilikçi Olun'

29 Eylül 2023 Koç Dolunayı 'Cesur ve Yenilikçi Olun'
29 Eylül günü saat 12.57'de Koç burcunda dolunay gerçekleşecek. Koç dolunayında sizi bireysel ve toplumsal anlamda neler bekliyor?

Aydan Şirin PEKCAN - 29 Eylül saat 12.57’de Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunay koç burcunun 6. Derecesinde meydana gelecek. İlk enerji, başlangıç, yenilik, hız ve yaşama enerjisini harekete geçirecek dolunay etkisini dolunayın 1 hafta öncesi ve dolunayın 1 hafta sonrası olmak üzere Ekim’in ilk haftası boyunca sürdürecek. Koç ve Terazi aksındaki dolunay, ilişkiler, evlilik ve iş anlaşmalarını da konu alacak.

Dolunay enerjileri bitiş, tamamlanma, sonlanma ve karar aşamalarını ifade eder. Koç ise tam tersi başlangıç ve cesur atılımlara işaret ediyor.

Dolunayın gerçekleştiği sırada yay burcu yükseliyor ve yöneticisi Jüpiter retro pozisyonda. Venüs ve Uranüs arasında zorlayıcı açı mevcut. Dolunayın iki aksını yöneten Mars ve Venüs arasında destekleyici açılar mevcut. Tüm bu etkilerden hareketle Koç dolunayı iki şekilde çalışacaktır.

Öncelikle ruh haliniz özgür, özgüvenli, flörtöz, öfkeli, enerjik, dürtüsel olacak. Kimileri için yarım kalan bir proje veya ilişkileri tamamlamasını sağlayacak. Kimileri için sürüncemede olan meseleler ani bir şekilde noktalanıp yepyeni bir plan programa başlanacak. Üstelik bu sonuçlar ve verilecek kararlar bolluk bereket ve genişlemeye, büyümeye yol açacak. Gönlünüzden geçenin gerçek olacağı bir dolunay diyebiliriz.

Bireysel özgürlüğün öne çıkacağı bu dolunay aşk ilişkilerinde bozulan dengeleri adaletle dengeye getirecek. Çekim duyduğunuz biriyle ani bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Evlilikle ilgili beklenmedik kararlar alınacak. İş sözleşme ve projelerinizde sürpriz bitiş ve başlangıçlar yaşanacak. Finansal girişimlerinizden sonuç alabilirsiniz. Yurt dışı, akademik, sanat, spor, ticari ve dijital faaliyetlerde organize olacaksınız. Çocuğunuz ve eğitim hayatında yepyeni bir dönem başlayabilir. Bedensel sağlığınızla ilgili gelişmeler öne çıkacak. Ani ve hızlı birtakım kararların hayatımıza gireceği bu haftada iniş çıkışlı duygu değişimleri yaşayabilirsiniz.

Koç dolunayında cesur olmalı ve arkanıza bakmamalısınız. Ön plana çıkın ve girişken olun. Sürpriz bir şekilde değişecek gündeminiz yeni neticelere yol açacak. Atılımlarınız için yakın çevrenizden destek alacaksınız. Özgür adımların ve cesaretin öne çıktığını bu dolunay Mart ayında başlattığınız atılımların sonuçlarını görmenizi sağlayacak.

Türkiye'yi neler bekliyor?

Toplumsal anlamda liderler, yöneticiler, zengin kesimler/ halk, toprak sahipleri, madenciler arasında yaşanacak gelişmeler gündem olacak. Dış ilişkilerde bazı anlaşmalar yapılabilir. Diplomatik ilişkiler öne çıkacak. Mart ayında Mısırla kurulan ilişkilerde sonuca varılabilir. Borsa, ekonomi gündemde olacak. Madenlerle ilgili gelişmeler öne çıkacak. Sportif faaliyetler ve başarılar öne çıkacak. Askeri meseleler de gündemde…

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.