Meteoroloji'den İstanbul'a Yarın İçin Sarı Kod Uyarısı Geldi

Meteoroloji'den İstanbul'a Yarın İçin Sarı Kod Uyarısı Geldi
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 02 Ekim 2023 Pazartesi günü İstanbul başta olmak üzere birçok il için sarı kod uyarısı geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre 02 Ekim 2023 Pazartesi günü İstanbul başta olmak üzere birçok il için sarı kod uyarısı verildi. Peki hangi şehirlerde sarı kod uyarısı var? MGM uyarıları kaç gün geçerli olacak? İllerde ne gibi uyarılar yapıldı? İşte merak edilen soruların yanıtı haberimizde..

Meteoroloji'den İstanbul'a Sarı Kod Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 02 Ekim 2023 Pazartesi günü işe ve okula gidecek vatandaşlar için "sarı kod" uyarısı yapıldı. İstanbul başta olmak üzere Düzce, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Trabzon, Ordu, Artvin, Bartın, Samsun, Rize ve Giresun'da hava kuvvetli rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

ist-2-ekim-sari-kod-001.jpg

MGM'den Uyarı

Meteoroloji'den alınan verilere göre ani sel ve su baskınları, kuvvetli rüzgar görülmesi beklendiği için ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar yaşanabileceği konusunda dışarı çıkacak vatandaşlar uyarılıyor.

İstanbul'da hava nasıl olacak? 02 Ekim 2023 Pazartesi

İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek. Sıcaklık en yüksek 23, en düşük ise 19 derece olması bekleniyor. Hava gün boyu kapalı ve gri renkte olacak.

2-ekim-hava-durumu.jpg

Hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı bölgelerin doğu kesimlerinde 2-4 derece arası mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.