2023 Yılında doktorların önerdiği en iyi güneş kremi hangisi?

2023 Yılında doktorların önerdiği en iyi güneş kremi hangisi?
Yaz yaklaşırken güneş kremleri en çok araştırılan konulardan biri haline geldi. Cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korumanız gerekir. Güneşin zararlı ışınlarına maruz kalan cilt bazen kararmaya ve yıpranmaya başlar.

Piyasada pek çok farklı markanın pek çok güneş kremi çeşidi bulunmaktadır. Bu nedenle, orijinal ürün olduğundan emin olmak için güneş koruyucusunu eczaneden almanızı öneririz. Piyasadaki hangi güneş kremlerine güvenebilirsiniz? Doktorların önerdiği ve tüm cilt tiplerine uygun en iyi 3 güneş koruyucuyu haberimizde inceleyelim.

En iyi 3 güneş kremi

  • Bioxcin Sun Care Güneş Kremi
  • Herbaderm Suya Dayanıklı Güneş Kremi
  • Solante İmmuna Güneş Kremi

Bioxcin Sun Care Güneş Kremi

Doktorların Önerdiği En İyi Güneş Kremi

Bioxcin güneş koruyucu içeriğindeki bileşenler sayesinde cildinizi nemlendirmeye ve yaşlanmaya karşı etkili bir şekilde korunmaya yardımcı olur. Güneş koruyucuların SPF değeri 50 olarak adlandırılıyor. Bu yazı güneşten yanmadan geçirebilirsiniz. Cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı korur ve gerekli bakımı sağlar. Yaz günlerinde cildiniz kuru ya da yağlı olmadan parlak ve ışıltılı görünecek. Silisleşmiş sıcak su, yeşil çay özü ve kuruluk hissi sayesinde doktorların sevdiği güneş kremleri listesinde ilk sıralarda yer alıyor.

Herbaderm Suya Dayanıklı Güneş Kremi

Herbaderm Suya Dayanıklı Güneş Kremi

Hassas ve kusurlu cilde sahip kişilerin rahatlıkla kullanabileceği ürünlerden biridir. Suya dayanıklı olduğu için tatilde işinize yarayacaktır. Tamamen bitkisel içeriklerden üretilen bu krem, yüzünüzü aydınlatacak. Güneşin zararlı ışınlarına karşı tam koruma sağlamak için uzmanların önerdiği Herbaderm güneş koruyucuyu kullanabilirsiniz.

Solante İmmuna Güneş Kremi

Doktorların Önerdiği En İyi Güneş Kremi

Tüm cilt tiplerine uygun olan Solante güneş kremi özellikle hassas cilde sahip kişilerin kullanması gereken bir üründür. Güneşin ciltte yaratabileceği tüm olumsuz etkileri anında ortadan kaldırır. Bu güneş koruyucu gün boyu kalıcıdır ve parfüm gibi kimyasallar içermez. Antioksidan etkisi olduğundan herkesin kullanması gereken ürünlerden biridir.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.