21 Eylül günlük burç yorumları

21 Eylül günlük burç yorumları
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar... Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyun.

Koç ve Yükselen Koç

Bugün Ay yay burcunda ilerliyor. Akademik ve yurt dışı projelerinizde aksaklık çıkabilir. Emekleriniz takdir görmediğini düşünebilirsiniz ama akşam saatlerinde keyfiniz yerine gelecek. Aşk hayatınızda özgüveniniz artacak. Çocuğunuzla keyifli vakit geçireceksiniz. Hobilerinizle ilgileneceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün Ay yay burcunda ilerliyor. Keyfi harcamalarınız nedeniyle zorlanabilirsiniz. Psikolojik anlamda anlaşılmadığınızı düşüneceğiniz bugün akşama doğru ailenizle keyifli vakit geçirmeniz keyfinizi yerine getirecek. Akşama doğru maddi manevi gücünüzü toplayacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün Ay yay burcunda ilerliyor. Partnerinizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. İş projeleriniz ve ortaklıklarınızda birtakım aksaklıklar çıkabilir. Akşama doğru yakın arkadaşınızdan sevindirici haberler alabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinize heyecan kazandıracaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün Ay yay burcunda ilerliyor. İş hayatınızda memnuniyetsiz hissedebilirsiniz. Rutin işlerinizin yoğunluğu zihinsel anlamda yoracak. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bugün akşama doğru kazanç dünyanızda güçleneceksiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bugün Ay yay burcunda ilerliyor. Aşk hayatınızda anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz ama akşama doğru keyfiniz yerine gelecek. Hayatınızdaki kişiyle eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Sanatsal çalışmalara veya spora vakit ayırabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimine odaklanabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Bugün Ay yay burcunda ilerliyor. Aile hayatınızda duygularınızı ifade edemediğinizi düşünebilir ve içinize kapanabilirsiniz. Psikolojik olarak kapalı olacağınız bugün akşama doğru yerini mutluluğa bırakacak. Yalnız kalmak size iyi gelecek ve güçlü hissedeceksiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün Ay yay burcunda ilerliyor. Kardeş ve kuzenlerinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Zihinsel olarak dalgın olacağınız bugün akşama doğru yerini yaratıcılığa ve sosyalliğe bırakacak. Organizasyon ve davetlerde eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün Ay yay burcunda ilerliyor. Kazançlarınız odak noktanız ve harcamalarınız artabilir. Akşama doğru kariyerinizde güç kazanabilir ve otorite figürlerinden destek görebilirsiniz. Ön planda olmak isteyecek ve konforunuza özen göstereceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Bugün Ay yay burcunda ilerliyor. Gün içinde kendinizi dalgın ve şikayetçi bir ruh halinde hissedebilirsiniz. Akşama doğru umutlarınız artacak ve kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz. İdeallerinize odaklanıp başarı kazanabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün Ay yay burcunda ilerliyor. İçinize dönebilir ve kaygılarla başa çıkmaya çalışabilirsiniz. Akşama doğru finansal güç kazanacaksınız. Sizi üzen ve düşündüren konulara daha pozitif bakacaksınız.

Kova ve Yükselen Kova

Bugün Ay yay burcunda ilerliyor. Arkadaşlarınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Projelerinizde aksaklık çıkabilir. Akşama doğru sosyalleşecek ve yeni ortamlarda parlayacaksınız. Eşinizle mutluluğunuz artacak ve projeleriniz ile takdir toplayacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık

Bugün Ay yay burcunda ilerlerken kariyerinizde hedeflerinize ulaşamamaktan şikayetçi olabilirsiniz. Akşama doğru iş hayatında kendinizi kanıtlayacak ve otoritenizi artıracaksınız. Sorumluluk sahibi ve çalışkan oluşunuzla öne çıkacaksınız. Rutin işleriniz ve sağlık gündeminizde olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.