Herkesin konuştuğu 20 Eylül'de ne olacak?

Herkesin konuştuğu 20 Eylül'de ne olacak?
18- 24 Eylül haftası gökyüzü etkileri nasıl etkileyecek? Gündem olan 20 Eylül'de neler olacak?

Bu hafta Güneş ve Neptün arasında zorlayıcı bağlantı gerçekleşecek. Bu hafta gerçeklerden kaçmaya meyilli olacaksınız. Size doğruları söylemeyen biri veya birileri olabilir. Önünüzü görmekte zorlanacağınız bu hafta hayalkırıklıklarıyla karşılaşmak istemeyeceksiniz.

23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçerek ekinoks ekinoks gününü yaşatacak. Sonbahar tam anlamıyla bu hafta başlayacak.

Pazartesi günü Ay Akrep burcunda kuşku ve sorgulayıcı duygular hissedebilirsiniz. Rekabetçi ve hırslı olacaksınız. Öğle saatlerinde aldığınız sorumlulukların rahatlıkla üstesinden gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın çevrenizden destek görecek ve projelerinize odaklanacaksınız. Venüs ve Jüpiter arasındaki bağlantı aşk hayatınızda beklediğinizi bulamamanıza neden olabilir. Aşırı ilgi ve sevgi bekleyebilir veya siz sevdiklerinize gösterebilirsiniz. İştahınız artabilir, lüks tüketimler yapabilirsiniz. Riskli yatırımlardan uzak durmanız faydalı olacak.

Salı günü Akrep burcunda seyahat eden Ay, öğlene kadar duygusal beklentilerinizin değiştiğini fark edebilir ve ketum davranabilirsiniz. Güneş ve Neptün arasındaki zorlayıcı bağlantı tüm gün etkisini gösterirken özgüveniniz düşebilir. Gerçeklerden kaçmak isterken yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Babanızla ilişkilerinizde belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Sağlık açısından hassas bir zaman dilimi olacak. Gözünüze perde inebileceği bugün kendinizi kandırılabileceğinizi düşünün ve bir konuda hemen karar vermeyin. Akşama doğru bir mutsuzluk veya memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz. Geceye doğru gerginlik hissedebilir, ani tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Çarşamba gününe geldiğimizde ise 20 Eylül günü sosyal medyada çok konu olan bir gün. Herkes o gün ne olacağını merak ediyor. Gökyüzüne baktığımızda sabah saatlerinde Neptün’e doğru olumlu etkileşime giden bir Ay var. Öğlene kadar şifalandırıcı etkiler mevcut. Affedici olursunuz. Aşk hayatınızda romantik duygular hakim olacak. Akışta kalacağınız rahat saatler diyebiliriz. Öğle saatlerinde kendinizi daha iyi ifade edecek ve maddi konularda zekice davranıp destek göreceksiniz. Maddi veya manevi anlamda güç kazanabilirsiniz. 17.06 sonrasında Ay yay burcuna geçecek. Enerjiniz yükselecek. Plan, projeler, sosyal etkinlikler, eğlence ve iletişim trafiğinin yoğun olacağı zamanlar. Akşam saatlerindeyse duygusal soğukluk hissedebilirsiniz. Yalnız kalmak ve uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Ülkemiz açısından etkisine bakarsak; Aslında gökyüzü etkilerine baktığımızda Güneş ve Neptün arasındaki açı etkisini sürdürüyor. Başak yeniayının Türkiye’nin haritasında zorlayıcı noktalara dokunduğunu da söylemek lazım. Yani eğer bir gelişme yaşanacaksa bu gelişme bizim gerçekleri değil de olsa ne güzel olur dediğimiz arkasında belirsizlikler olan bir gelişme olabilir. Olacak durum çok iyi gösterilip arkasında bilinmeyenler barındırabilir. Varlığı gerçek olmayan bir şey açığa çıkabilir. Ya da uzun zamandır kayıp olan bir şey ortaya çıkabilir. Toprak, konut, tarım, arazilerle ilgili olabilir. Ay akşama kadar sanat, kadın, çocuk, eğlence mekanlarıyla ilgili alanda seyahat edecek. Bir sanatçının başarısı, sanat eseri, kadın veya çocuklarla ilgili mücadele edilen konular ya da eğlence mekanlarıyla ilgili de bir gündem oluşabileceğini de ekleyelim. Akşam sonrası ordu, işçiler, halk sağlığı, hizmet sektörüyle ilgili gelişmeler öne çıkabilir. Bu konulardan hukuksal düzenlemeler öne çıkabilir. O gün astrolojik açıdan sabah saatleri güzel etkiler olmakla birlikte ekstra özel etkiler yok. Hatta Neptünyen etkiden ortaya çıkabilecek bir durumun varlığı arkasında bilinmeyenlerle dolu olabilir.

Perşembe gününe baktığımızda Ay Yay burcunda ilerlemeye devam ediyor. Öğle saatlerinde duygularınızın anlaşılmadığını düşünebilirsiniz. Projeleriniz içinize sinmeyebilir. Seyahat planlarınızda aksaklık çıkabilir. Geceye doğru sevdiklerinizle keyifli plan yapabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Duygusal anlamda motivasyon kazanabilirsiniz. Ailenizden maddi destek görebilirsiniz.

Cuma gününe Ay Yay burcunda seyahat ediyor. İletişim, seyahat, projeler ve inançlar ön planda. Güneş burç değiştirmeye hazırlanıyor. Kendinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Akşama doğru melankolik hissedebilirsiniz. Unutkanlığınız artabilir. Venüs ve Chiron arasında etkisi 3 gün sürecek çok hoş bir açı oluşacak. Pazar gününe kadar aşk hayatınız sizi memnun edecek ve sorunlarınız şifalanacak. Finansal anlamda çözüm getirecek. Geceye doğru Ay Oğlak burcuna geçiyor. Kariyeriniz, evliliğiniz öne çıkacak.

Cumartesi günü Ay Oğlak burcunda seyrediyor ve kariyeriniz, imajınız ve evliliğinizle ilgileneceksiniz. Çalışkan ve sorumluluk alacağınız bugün akşama doğru daha aktif ve bereketli bir zaman dilimi geçireceksiniz. Güneş bugün Terazi burcuna geçecek herkesin odak noktasını ilişki, evlilik, ortaklık ve projeler yapacak.

Pazar günü Ay Oğlak burcunda seyahatine devam ediyor. Sabah saatlerinde gerginlik hissedebilirsiniz. Tartışmalar çıkabilir. Sakarlıklara dikkat etmelisiniz. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda olur. Öğle saatleri hızlı haberler duyacaksınız. Akşama doğru ruhsal bir baskı hissederek akışta kalmaya çalışacaksınız. İş, kariyer ve parasal mevzularda krizler çıkabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.