Günlük burç yorumları: 23 Eylül günü burcunuz ne diyor?

Günlük burç yorumları: 23 Eylül günü burcunuz ne diyor?
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar... Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat ederken kariyeriniz ön plana çıkacak. Otorite figürleriyle haberleşmeleriniz artacak. Aşk hayatınızda duygularınızın anlaşılacağını düşüneceksiniz. Güneş Terazi burcuna geçiyor. Evlilik, ikili ilişkiler, iş anlaşmaları ve ortaklıklar 1 ay boyunca gündeminiz olacak.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. Akademik ve yurt dışı çalışmalarınız önem kazanırken seyahat planı yapabilirsiniz. İdeallerinizin peşinden koşacağınız bugün sevdiklerinizle de güzel vakit geçireceksiniz. Güneş Terazi burcuna geçecek. 1 ay boyunca İş ortamınız, sağlığınız ve rutin sorumluluklarınız öne çıkacak.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat edecek. Borçlarınızı yeniden inşa edeceğiniz bugün psikolojik anlamda da kendinizi iyileştirmeye çalışacaksınız. Yeni yöntemler deneyebilir veya arkadaşlarınızla gizli konuşmalar yaparak içinizi dökebilirsiniz. Güneş Terazi burcuna geçecek. Aşk hayatınız, çocuklarınız ve hobileriniz 1 ay boyunca gündeminiz olacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat edecek. Eşiniz, yakın arkadaşınız, iş anlaşmalarınız gündeminizde olacak. Partnerinizle keyifli bir organizasyona katılabilirsiniz, iş projesine başlayabilirsiniz. Güneş'in Terazi burcun geçişiyle ailenize ev yaşadığınız ortamınız gündeminiz olacak.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat ederken iş hayatınızda güçlü işbirlikleri kuracak ve otorite kazanacaksınız. Sorumluluklarınızın artacağı bugünü kontrollü bir şekilde yönetmeyi başaracaksınız. Güneş'in Terazi burcuna geçişiyle odak noktanız yakın çevreniz ve projeleriniz olacak.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat ederken aşk hayatınızda kontrol sizin elinizde... Güven ve sadakat önem kazanacak. Sanatsal çalışmalarınızda başarı kazanabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitim hayatı öne çıkacak. Güneşin Terazi burcuna geçişiyle odak noktanız kazançlarınız olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. Aileniz ve yuvanız öne çıkacak. Kendi içinize dönecek ve huzuru arayacaksınız. Ev alım satım planlarınızı organize edebilirsiniz. Güneşin Terazi burcuna geçişiyle artık kabuğunuzdan çıkıp enerjinizle parlayacaksınız.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay Oğlak burcundayken yakın çevrenize karşı sorumluluklarınız artabilir. Kontrolcü davranacağınız bugün sözleriniz de çevreniz tarafından takdir kazanacak. Kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Yeni fikirler aklınıza gelecek ve Güneş'in Terazi burcuna geçişiyle odak noktanız bilinçdışı konular ve geçmiş olacak.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay Oğlak burcundayken kazançlarınız ve konforunuz öne çıkacak. Kazançlarınız artabilir. Yeni iş teklifi alabilirsiniz. Konfor odaklı olacağın bugün rahatsızlık hissetmeyi istemeyeceksiniz. Güneş'in Terazi burcuna geçişiyle odak noktanız arkdaşlarınız ve projeleriniz olacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Bugün Ay Oğlak burcunuzda ilerlerken kontrolcü davranacak ve sorumluluk alacaksınız. Güvenilir ve çalışkansınız. b
Bugün projelerinize odaklanacak ve andan keyif alacaksınız. Güneş'in Terazi burcuna geçişiyle odak noktanız kariyeriniz olacak.

Kova ve Yükselen Kova
Bugün Ay Oğlak burcunda ilerlerken yalnız kalmayı isteyebilirsiniz. Kendi içinizde pozitif düşüncelerle huzuru yakalayacaksınız. Zihninizi kontrol edebileceğiniz bugün, yaratıcı çalışmalar yapmanız için de uygun. Güneş'in Terazi burcuna geçişi odak noktanızı haberleşme ve projeleriniz yapacak.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay Oğlak burcundayken arkadaşlarınızla güzel bir organizasyona katılabilirsiniz. Yeni plan ve projelere başlayabilirsiniz. Toplantı ve iş görüşmeleriniz önem kazanacak. Güneşin Terazi burcuna geçişiyle odak noktanız borç ve psikolojik sağlığınız olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.