24 Ağustos günlük burç yorumları

24 Ağustos günlük burç yorumları
Bugün sizi neler bekliyor? Koç, Boğa, ikizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Koç ve Yükselen Koç

Güne finansal güç kazanarak başlayabilirsiniz. İş hayatınızda sizi motive edecek gelişmeler yaşanabilir. 11.07 sonrasında Ay yay burcuna geçecek. İletişim trafiğiniz hız kazanacak. Aniden bir seyahate çıkabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sabah saatlerinde duygusal dünyanızda motive hissedeceksiniz. Partnerinize daha çekici görünebilirsiniz. Ay 11.07 sonrasında yay burcuna geçecek. Borçlarınız, tazminat, miras ve nafaka konusunda gelişmeler öne çıkacak.

İkizler ve Yükselen İkizler

Öğlene kadar iş projeleriniz üzerine efor sarf edeceksiniz. İş arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. Ay'ın 11.07 sonrası yay burcuna geçişiyle ikili ilişkileriniz, evlilik ve ortaklıklar gündeminiz olacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün kendinizi daha güçlü ve hırslı hissederek güne başlayacaksınız. Aşk hayatınızda derin duygular sizi saracak. 11.07'de Ay yay burcuna geçecek. İş hayatınızdaki planlar, rutin işleriniz ve sağlığınızla meşgul olacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sabah ailenizle güzel bir kahvaltı edebilir, derin mevzular konuşabilirsiniz. 11.07 sonrasında Ay yay burcuna geçecek. Partnerinizle güzel bir organizasyon planlayabilirsiniz. İlişkisi olmayan aslan burçları, sizi heyecanlandıracak biriyle tanışabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Yakın çevrenizden güzel haberlerle güne başlayabilirsiniz. Projelerinizin üzerinden son bir kez geçebilirsiniz. Ay 11.07 sonrasında yay burcuna geçecek. Aileniz ve ev yaşantınızda yaşanabilecek hızlı gelişmeler gündeminizi değiştirebilir.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sabah saatlerinde beklenmedik yerden bir maddi kaynak elinize geçebilir. 11.07'de Ay yay burcuna geçiyor. İletişim trafiğiniz hızlanacak. Kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Yazınsal, ticaret, eğitim ve dijital projeleriniz üzerine eğilebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sabah saatlerinde geleceğe dair fikirlerinizi hayata geçirme konusunda kendinize güvenmeli ve adım atmalısınız. 11.07 sonrası Ay yay burcuna geçecek. Kazançlarınız öne çıkacak.

Yay ve Yükselen Yay

Güne içinizdeki gücü toplayarak başlıyorsunuz. Sabah kendi kendinize kalmak iyi gelecek. Ay 11.07'de yay burcuna geçecek. Sizin burcunuzda enerjinizi yükseltecek. Temponuz aldığınız haberlerle hızlanacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sabah arkadaşlarınızla birbirinizi motive edecek konuşmalar yapabilirsiniz. 11.07'den itibaren Ay yay burcuna geçecek. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya çıkabileceğiniz birtakım sanatsal çalışmalar yapabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Sabah saatlerinde kariyerinizde güç kazandıracak güzel haberler alabilirsiniz. 11.07'den itibaren Ay yay burcuna geçiyor. İki gündür kariyer meseleleriyle uğraşıyorsunuz. Arkadaşlarınızla çılgınlarca eğleneceğiniz bir parti düzenleyebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Sabah saatlerinde derin düşüncelere dalabilirsiniz. 11.07 sonrasında Ay yay burcuna geçtiğinde kariyerinizde hızlı gelişmeler yaşanacak. Yeni bir projeye başlayabilir, seminere katılabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.