O burçlara yaklaşırken bir daha düşünün

O burçlara yaklaşırken bir daha düşünün
En flörtöz burçlar hangileri? Çapkınlık yapmaya meyilli burçlar hangileri? Yanıtı haberimizde..

Koç

Mars etkisi altındaki Koç burçları cinsel çekim ve arzuların burcudur. İlkel güdülerle hareket eder. Hedef odaklıdır. Görür, beğenir ve karşısındakinin kalbini elde edene kadar bırakmaz. Tabi hevesini de çabuk alır. Yeni bir maceraya yelken açar. Çok fazla ilişkiden ilişkiye atladığı için artık flört konusunda uzman olmuştur.

İkizler

Çapkın ikizler, kim ona güzel sözler söylerse ona aşık olur. Zaten kendisi de bir kelime cambazıdır. Ona kalp hırsızı desek yanılmayız. En güzel esprilerini karşı tarafı tavlamak için kullanır. Aynı anda iki hatta üç kişiyi idare edebilen ikizler burçları flört konusunda kimsenin eline su dökemeyeceğini bilir.

Aslan

Aşk onların yaşam kaynağı. Aşkı yaşamayı da yaşatmayı da çok iyi bilirler. Genelde herkesten ilgi görmeyi seven aslanların kalpleri bir kişiye sadık kalmak ister. Odakları karşı tarafı mutlu etmektir. Hediye alıp vermeye bayılırlar. Coşkulu aslan burçları flört ettiği kişiyi de herkes görsün ister dolayısıyla aslan burcunun kalbini çelmeyi başardığı kişi dünyanın en şanslı insanıdır.

Terazi

Terazi burçları sevginin kaynağı Venüs’ten enerjisini alır. Herkesle konuşmayı, eğlenceli vakit geçirmeyi çok sever. Onlarınki biraz göz çapkınlığı ve yalnız kalamamak diyebiliriz. Güzel olana bakar, seyreder ve bundan haz duyar. Sizinle ilişkisi varken başkalarına da mavi boncuk dağıtabilir.

Yay

Yeni insanlar tanımayı çok seven yay burçları ateş etkisiyle hemen ilk adımı atar. Aynı hayat gibi flört de onlar için ilişkinin güzel bir yolculuğudur. Onun flörtü hem arkadaşlık hem de derin bir anlam arayışı içerir. Sizinle yurt dışı seyahatleri yapar, birlikte ortak bir kitabı bitirirsiniz. Bu tekliflerle geliyorsa güzel haber hayatının geri kalanını da dünyayı sizinle keşfetmeye hazır demektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.