Burçlar kuşağının dram yaratan 3 burcu

Burçlar kuşağının dram yaratan 3 burcu
Yaşadıkları sorunu büyütmeye bayılan burçlar hangileri? Hangi burçlar olayları büyütüyor? Yanıtı haberimizde..

Akrep

Akrep burcu geçmişin bağlarından bir türlü kurtulamaz. Zihni pişmanlıklarla doludur. Her defasında ona yapılanları hatırlar ve daima birilerini suçlar. Maddi konularda ve çevresinde güç elde edemezse kendine olan şüphesi içini kemirir durur. Başına gelenleri kabullenmekte zorlanan akrep burçları enteresan bir biçimde bu dramatik hayatından da memnundur.

Balık

Balık burçları başkaları onu yalnız bırakıyormuş gibi hissetse de yalnız kalmayı kendi ister. Bu onun dünyaya kendini ait hissedememesinden kaynaklıdır. Durup durup kendilerine üzülürler. Duygusal boşluklarını başkasına bağlanarak doldurmaya çalışırlar. Duygusal hayatlarında her şey beni başıma geliyor düşüncesiyle kendini kurban gibi hissetmeye çok eğilimlidir. Her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu kabul etmeli ve başkalarının hayatına imrenmeyi bırakmalıdır.

Yengeç

Su grubu burçlarının diğerlerinde olduğu gibi yengeç burçları da kendi kabuğunda yaşamayı sever. Ailesine bağlı yengeç burcu güvenli duvarlarını aşıp çıktığında yalnız kalmaktan çok korkar. Duygusal hayatlarında da karşı tarafa fazla verici ve bağımlı olmasının sebebi budur. Duygusal dünyalarındaki güven sorunlarının başkalarının yüzünden değil kendine güvenmekten geçtiğini anlaması gereklidir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.