24 Eylül 2022 Cumartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları

24 Eylül 2022 Cumartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları
Astroloji dünyasında günlük burç yorumları en fazla ilgi gören konu ve okuyucular hayatlarına dair yaşanacakları okumak amacında. Bu sebeple de sorgulamalarda bulunuyor. 24 Eylül 2022 Cumartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde yer alıyor.

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 24 Eylül 2022 Cumartesi Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.

günlük burç yorumları oku


Gün boyunca oldukça hassas olabiliriz, özellikle sabah saatlerinde nostaljik hissedebilir, eski dostlarımızı görmek isteyebiliriz. Gün içinde hassasiyetimizin giderek artabilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Sezgilerimizin gayet güçlü olduğu bugün ruhsal iniş çıkışlar yaşamaya açığız. Yardımlaşmak, meditasyon yapmak ve dua etmek için uygun bir gün. Gece yarısına doğru bu naif tavrımızdan eser kalmayabilir, hayatın gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Günün enerjileri seni nasıl etkiliyor?

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Eylül – 224 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
224 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar


24 Eylül 2022 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

24 Eylül 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç; günü dinlenerek geçirmen pek mümkün görünmüyor. Kendi işlerini tamamlamış olsan bile çevrendekilere yardım etmek isteyebilir, krizleri çözen kişi pozisyonunda olabilirsin. Fakat enerjin çok düşük olabilir ve günün sonunda kullanıldığını anlayabilirsin.


24 Eylül 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa; bugünü programlayan sen olmasan da katıldığın organizasyonlardan keyif alabilir, yakın ilişkide olduğun kişilerle aynı fikir etrafında buluşabilir sende kendi görüşlerini paylaşabilirsin. Ancak bugünlerde sevdiklerin seni hayal kırıklığına uğratabilir, enerjini boşa harcamana yol açabilir.


24 Eylül 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler; gün boyunca evinin düzenini yoluna koymaya çalışabilir, bütçeni gözden geçirebilir, yapacakların için finansal kaynak arayışında olabilirsin. Yetiştirmen gereken işleri yaparken çok keyif almasan da yardım edenler olacaktır. Fakat iş ve aile hayatında dağılmana yol açacak gelişmelerin yaşanacağı bir dönemdesin.


24 Eylül 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç; önümüzdeki birkaç gün ağzından çıkanlara çok dikkat etmelisin. Söylediklerin tamamen yanlış tarafa çekilip aleyhine kullanılabilir. Yola çıkarken de acele etmemelisin. Bugün sevdiklerinle hem zihinsel hem de duygusal paylaşımlarda bulunup, keyifli ortamlara girebilirsin.


24 Eylül 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan; bugünü evinle ve ailenle geçirmek isteyebilir, onlarla paylaşımlarda bulunarak işlerini ve bütçeni düzene sokmaya çalışabilirsin. Çok fazla dışarı çıkmak istemeyecek, sadece akraba ziyaretleri yapacak ya da evde misafir ağırlayacaksın. Fakat alışverişte dikkatli olmalısın, kandırılma ihtimalin var.


24 Eylül 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; bütün gücünü ve enerjini karşındakiler için harcayacağın bir dönemdesin. Öfkeni ve tepkini ortaya çıkaramaman kendi sağlığına zarar verebilir, dikkatli ol. Bugün ise kısa yolculuklara çıkabilir, çevrendekilerle kurduğun iletişimden keyif alabilirsin. Zihinsel konsantrasyonun ise çok iyi durumda.


24 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi; içten içe huzursuz olacağın ve düşmanlarınla yüzleşmeye hazır olmadığın bir dönemdesin. Bugünlerde iş birliğine yatkın davranmakta zorlanabilirsin. Ancak ekonomik durumunu düzeltmek ya da yeni girişimlerde bulunmak için ailenin desteğine ihtiyaç duyabilirsin.


24 Eylül 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep; bugünü tamamen kendine ayırabilir, sadece keyif aldığın konularla uğraşabilir, kişisel bakımını yapabilirsin. Hem sezgisel hem de zihinsel anlamda iyi durumda olduğundan başkalarını ikna etmen çok kolay olabilir ancak arkadaş grupları yine de seni yanıltabilir, dikkatli olmalısın.


24 Eylül 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay; gün boyunca enerjin düşük olduğundan bütün günü tembellik yaparak geçirmek isteyebilirsin. Gerçi fiziksel olarak çok hareketli olmasan da zihinsel olarak oldukça hareketlisin. Biraz yalnız kalıp gelecek planları yapabilirsin. Senin yaptığın işleri başkaları sahiplenebilir, kendini garantiye almalısın.


24 Eylül 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak; sosyal ortamın çok kalabalık olabilir, arkadaşlarınla aktiviteler yapabilirsin. Herkesin sana danışması ve fikir alması hoşuna gidebilir, kendi gücünü ortaya koyup, çevrendekileri yönetebilirsin ancak düşüncelerini ifade ederken dikkatli olmalısın yanlış anlaşılabilirsin.


24 Eylül 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova; bugün istesen de istemesen de göz önünde olabilirsin. Çevrendekilerin seni maddi manevi sömürdüğünü düşünebilir, onların isteklerine yanıt vermekten yorulabilirsin. Fakat farkındalığın yüksek olduğundan iyiyi kötüyü ayırt edip, gerçekten ihtiyacı olanların yanında olacaksın.


24 Eylül 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık; karşındakilerin seni yanlış yönlendirmesine izin vermemeli, kendini savunabilmelisin. Bugünlerde beraber hareket etmekte zorlanabilir, ilişkilerde uyumsuzluk yaşayabilirsin. Hem sosyal medya hem de yüz yüze iletişimin yoğun olduğu bir gün geçirebilir, düşüncelerini paylaşabilirsin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.