25 Eylül 2023 Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu, ne zaman açıklanacak?

25 Eylül 2023 Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu, ne zaman açıklanacak?
Çılgın Sayısal Loto çekilişi Pazartesi günü saat 21.30'da gerçekleşecek. Milli Piyango TV'den canlı yayınlanacak. Bilet satın alma talepleri “millipiyangoonline.com” adresinden yapılacaktır.

Şanslı yarışmacılar, 131 milyon liraya varan dev ikramiyenin sunulacağı şans oyununda kazanan sayıları doğru tahmin etmeye çalışacak. Şans oyunu meraklıları kura çekimini Milli Piyango TV'den canlı izleyebilecek. Ayrıca süperstar sayılar ve vahşi sayılar da kazancınızı katlayacaktır.

25 EYLÜL 2023 SAYISAL HANGİ GÜNLER ÇEKİLİYOR?

Haftada üç kez çekilişi yapılan şans oyununda talihli adayları kolon başı 10 TL’lik ücret ödeyerek oyunu oynayabiliyorlar. Oyun Milli Piyango Online aracılığıyla, mobil uygulama üzerinden ve bayiler aracılığıyla oynanabilir.

sayisal-loto.png

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Haftada iki kez düzenlenen milli piyango olan dijital piyango, sayıların tahmin edilmesine dayalı bir oyun türüdür. 1'den 49'a kadar bir sayı dizisinden 6 sayı tahmin edilecektir. Oyuncular bu setten 6 sayı seçerek Loto oynayabilirler. Örneğin: 8-13-18-35-40-44. Sayılar bayilerdeki makinelerden otomatik olarak seçilebiliyor veya oyuncular seçtikleri sayıları piyango tahmin tablosuna yazabiliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.