23 Eylül 2023 Cumartesi günü Çılgın Sayısal Loto sonuçları ne zaman açıklanacak, sorgulama ekranına giriş nereden yapılıyor?

23 Eylül 2023 Cumartesi günü Çılgın Sayısal Loto sonuçları ne zaman açıklanacak, sorgulama ekranına giriş nereden yapılıyor?
Haftanın üç günü çekilen Sayısal Loto'da yarın akşam çekiliş heyecanı yaşanacak. Merakla beklenen, Sayısal Loto çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişinde şans oyunu meraklıları heyecanla yarın yapılacak olan çekilişi bekliyorlar.

23 EYLÜL 2023 SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Yarın yapılacak olan Sayısal Loto çekilişi 21.30 'da gerçekleşecek. Çekiliş gerçekleştiğinde sonuçlara haberimizden ulaşabilirsiniz.

650b42484e3fe109b4291f1f.webp

SAYISAL LOTO HANGİ GÜNLER ÇEKİLİYOR? NASIL OYNANIYOR?

Sayısal Loto'da yapılan değişikliklerle ismi ve oyun sistemi değişmiştir. Yeni adı Çılgın Sayısal Loto olan şans oyunu artık haftanın üç günü oynanabilecek. Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılıyor ve her çekilişte küre üzerindeki 90 sayıdan 6 sayı + 1 sayı (Joker) çekiliyor.

Çılgın Sayısal Loto ikramiyesini kazanmak için 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 rakamlarını doğru tahmin etmeniz gerekmektedir. 6 tahmin eden kişi Çılgın Loto ikramiyesini kazanacaktır. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması durumunda, toplam ikramiye ödülü kazananlar arasında eşit olarak paylaştırılacaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.