24 Eylül 2023 Şans Topu ne zaman, saat kaçta çekiliyor, nasıl oynanır?

24 Eylül 2023 Şans Topu ne zaman, saat kaçta çekiliyor, nasıl oynanır?
Şans Topu çekilişi için heyecanlı bekleyiş başladı. Her hafta hayalleri süsleyen Şans Topu çekilişi ne zaman, saat kaçta?

Milli Piyango İdaresi'nin Ankara Balgat'ta bulunan Genel Müdürlük binasında yapılacak Şans Topu çekilişi ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte 24 Eylül Şans Topu çekilişinin detayları...

ŞANS TOPU NE ZAMAN, SAAT KAÇTA ÇEKİLİYOR?

Şanslı Top çekilişi Milli Piyango Dairesi tarafından saat 20.00'de başlayacak. Çekilişi anında takip etmek isteyen vatandaşlar, çekiliş anından çekiliş bitimine kadar Devlet Piyango Dairesi resmi internet sitesi üzerinden canlı yayını izleyebilecek.

650b080386b2472c90c4795b.webp

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Sütunun üst kısmında 34, alt kısmında ise 14 sayı bulunmaktadır. 34 üzerinden 5 ve 14 üzerinden 1 sayı işaretlenmiştir. Bir veya daha fazla sütun oynatılabilir. Bir sütun ücreti 2 TL'dir.

Kendi seçeceğiniz rakamlarla ya da Rastgele seçeneğini kullanarak sistemin rastgele seçtiği rakamlarla sütununuzu oluşturabilirsiniz. Satış noktalarında satılan Lucky Ball oyunu için kuponları kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu fonksiyon ile kolonun altında yer alan SİZİ SEÇ kutusu seçilecek ve rastgele 5+1 sayısı ile şanslı kupon oluşturulacaktır.

Oyun sistemi; Bazı oyun kombinasyonları geliştirin. Sistem oyunu bir sütunun üst kısmına 5'ten fazla sayı ve/veya alt kısmına 1'den fazla sayı işaretlenerek oynanabilir.

Bu durumda birkaç sütun oluşturulur. Üst kısma en fazla 10 hane, alt kısma ise en fazla 14 hane işaretlenebilir. Çoklu Çekiliş seçeneğini seçerek birden fazla çekilişe girebilirsiniz.

Tamamladığınız bir sütunu okumamaya karar verirseniz ilgili sütunun altındaki iptal kutusunu işaretleyerek iptal edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.