26 Ağustos 2022 Cuma Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları

26 Ağustos 2022 Cuma Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları
Astroloji dünyasında günlük burç yorumları en fazla ilgi gören konu ve okuyucular hayatlarına dair yaşanacakları okumak amacında. Bu sebeple de sorgulamalarda bulunuyor. 26 Ağustos 2022 Cuma Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde yer alıyor.

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 26 Ağustos 2022 Cuma Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.
 



günlük burç yorumları oku


Gün boyunca oldukça hassas olabiliriz, özellikle sabah saatlerinde nostaljik hissedebilir, eski dostlarımızı görmek isteyebiliriz. Gün içinde hassasiyetimizin giderek artabilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Sezgilerimizin gayet güçlü olduğu bugün ruhsal iniş çıkışlar yaşamaya açığız. Yardımlaşmak, meditasyon yapmak ve dua etmek için uygun bir gün. Gece yarısına doğru bu naif tavrımızdan eser kalmayabilir, hayatın gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Günün enerjileri seni nasıl etkiliyor?

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
26 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar


26 Ağustos 2022 Cuma Günlük Burç Yorumları

26 Ağustos 2022 Cuma KOÇ Burç Yorumu:

Sevgili Koç; sabah saatlerin öngörülemez olaylarla, tamamen kontrolün dışında gelişebilir. İlişkilerde beklenmedik krizler veya harcamalarında kontrolsüzlükler söz konusu olabilir. Ancak burç değiştiren Venüs; önümüzdeki günlerde aşktan yana şanslı olacağın bir döneme işaret ediyor.

26 Ağustos 2022 Cuma BOĞA Burç Yorumu:

Sevgili Boğa; yönetici gezegenin Venüs’ün burç değiştirmesiyle birlikte hem iş hem de aile yaşamında ilişkilerden yana şanslı olabileceğin bir sürece girebilirsin. Günün erken saatlerinde planların istediğin gibi ilerlemeyebilir ancak sonrasında iş birlikleri gündeminde olabilir ancak tek başına karar alman sorunlara yol açabilir.

26 Ağustos 2022 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:

Sevgili İkizler; güne ilişkilerinde yaşandığın krizleri çözerek ve alternatifleri değerlendirerek başlayabilirsin. Yaşamdan aldığın keyfin kısıtlandığını düşünebilir, kendini yeteri kadar ifade edemediğin hissine kapılabilirsin. Fakat önümüzdeki günlerde yakın çevrenden, kardeşlerin ya da kuzenlerinden destek görebilirsin.

26 Ağustos 2022 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:

Sevgili Yengeç; başlattığın girişimlerde ipin ucunu kaçırabilir, olayların kontrolünden çıktığını düşünebilirsin. Öğleden sonra şartlar değişebilir ve tekrar yaşamdan keyif almaya başlayabilirsin ancak kıskançlıklar ilişkilerine zarar verebilir. İş birliklerinden kârlı çıkacağın bir dönemdesin.

26 Ağustos 2022 Cuma ASLAN Burç Yorumu:

Sevgili Aslan; burcunda hareket etmeye başlayan Venüs, yaşamına daha fazla ilişki ve güzellik katmana olanak sağlayabilir. Bugün ise sabah saatlerinde aldığın haberler bütün düzenini alt üst edebilir, kendine farklı stratejiler oluşturman gerekebilir. Akşam saatlerini evinde huzur içinde geçirmek isteyebilirsin.

26 Ağustos 2022 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:

Sevgili Başak; sabah saatlerinde parayla ilgili gelişmeler seni huzursuz etse de bu durum farkındalığının artmasına ve alternatifler üretmene yardımcı olabilir. Sonrasında iletişim sorunları yaşayabilir, kendini doğru ifade edemeyerek kalp kırabilirsin. Gizli ilişkilerin ve kulislerin seni desteklediği bir süreçtesin.

26 Ağustos 2022 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:

Sevgili Terazi; güne planlanmamış durumların getirdiği telaş içinde başlayabilir, karşındakilerle uyuşmazlıklar yaşayabilirsin. Yönetici gezegenin Venüs’ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki günlerde işten elde ettiğin kazançlarda artış yaşanabilir ancak bugün maddi sıkıntılar yaşayabilirsin.

26 Ağustos 2022 Cuma AKREP Burç Yorumu:

Sevgili Akrep; güne tedirgin ve ne istediğini bilemez bir halde başlayabilirsin. Fakat öğle saatlerinde burcunda hareket etmeye başlayan Ay, kontrolü ele alamana katkı sağlayabilir. Önümüzdeki günlerde kariyer planlarına destek olacak kişilerle bir araya gelebilir, toplumsal konumunu güçlendirecek iş birlikleri ya da ilişkiler kurabilirsin.

26 Ağustos 2022 Cuma YAY Burç Yorumu:

Sevgili Yay; sabah saatlerinde sevdiklerinle ya da arkadaşlarınla yaşayacağın gerilim güne damgasını vurabilir. Sonrasında kendi içine çekilerek değerlendirme yapmak isteyebilirsin. Ancak kendi düşünce ve kararlarından fazlasıyla emin olman, görüş alanını daraltabilir. Yaşama bakış açını yenilemen gereken bir dönemdesin.

26 Ağustos 2022 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:

Sevgili Oğlak; bugün yaptığın planların bir anda değişmesi kısa bir süre için şaşkınlık yaşamana neden olabilir ancak hemen ardından arkadaşlarınla yeni organizasyonlar yapabilir, gününün keyifli sonlanmasını sağlayabilirsin. Fakat bu sefer de harcamaların artabilir, kontrollü olmanda fayda var.

26 Ağustos 2022 Cuma KOVA Burç Yorumu:

Sevgili Kova; Venüs’ün karşıt burcuna geçmesiyle hayatında sana keyif verecek, etkilenebileceğin kişilerle tanışabilirsin. Var olan ilişkilerinde daha samimi bir iklim yakalayabilirsin. Bugün sabah saatlerinde aldığın haberler seni bir süre için yönsüz bırakabilir ancak hemen ardından sosyal alanda hareketli ve enerjik olabilirsin.

26 Ağustos 2022 Cuma BALIK Burç Yorumu:

Sevgili Balık; sabah saatlerinin biraz gerilimli ve kontrolsüz geçmesine rağmen hemen ardından fikir alışverişlerinde bulunarak çözüm sürecine girebilirsin. Özellikle uzman görüşlerine başvurursan daha başarılı olabilirsin. Hayata bakış açının değişmesi, farklı düşünce ve görüşlere de merak duymanı sağlayacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.