28 Ağustos 2022 Pazar Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları

28 Ağustos 2022 Pazar Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları
Astroloji dünyasında günlük burç yorumları en fazla ilgi gören konu ve okuyucular hayatlarına dair yaşanacakları okumak amacında. Bu sebeple de sorgulamalarda bulunuyor. 28 Ağustos 2022 Pazar Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde yer alıyor.

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 28 Ağustos 2022 Pazar Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.
 



günlük burç yorumları oku


Gün boyunca oldukça hassas olabiliriz, özellikle sabah saatlerinde nostaljik hissedebilir, eski dostlarımızı görmek isteyebiliriz. Gün içinde hassasiyetimizin giderek artabilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Sezgilerimizin gayet güçlü olduğu bugün ruhsal iniş çıkışlar yaşamaya açığız. Yardımlaşmak, meditasyon yapmak ve dua etmek için uygun bir gün. Gece yarısına doğru bu naif tavrımızdan eser kalmayabilir, hayatın gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Günün enerjileri seni nasıl etkiliyor?

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
28 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar


28 Ağustos 2022 Pazar Günlük Burç Yorumları

28 Ağustos 2022 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

Sevgili Koç; bugün ortaklı kazançlarını, faiz gelirlerini yatırıma dönüştürmek isteyebilirsin. Ancak risk almak için uygun bir dönemde olmadığını bilerek harekete geçmeli, sağlam adımlar atmalısın. Manevi paylaşımlarında tutkulu ve kıskanç davranışlar göstermen ilişkine dinamizm katmakla birlikte gerilime de yol açabilir.

28 Ağustos 2022 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

Sevgili Boğa; ikili ilişkilerinde aradığın huzur ve güveni sağlamak her şeyden önemli olsa da bunu başaramayabilirsin. Karşındakilerle güç savaşına dönüşen bir kıskançlık krizi yaşayabilirsin. Sen sakinliğini muhafaza ederken fevri tavırlarla karşılaşman sonunda seni de çileden çıkarabilir.

28 Ağustos 2022 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Sevgili İkizler; çalışma arkadaşlarınla duygusal paylaşımlar içinde olabilir, heyecanlı ve dinamik beyin fırtınaları yapmak isteyebilirsin. Ancak kendi görüşlerinde ısrarcı olman ve sivri dilli tavrın bir anda ortamı çatışma alanına çevirebilir. Zihnen ve bedenen yıpranmamak için daha kontrollü olmalısın.

28 Ağustos 2022 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Sevgili Yengeç; sevdiklerine tutku ve özveriyle bağlı oluşun kıskançlıklara sebep olabilir. Yaratıcılık gerektiren konularda verimli ve başarılı çalışmalar sergileyebilirsin. Yeni yatırımlarla ilgili projeler geliştirebilir, uygulamak için atağa geçebilirsin fakat riskin yüksek olduğunu unutmamalısın.

28 Ağustos 2022 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Sevgili Aslan; bugün her konuda iddialı ve ısrarcı olabilirsin. Çevrendekilerle çatışmaya girmeyi göz alarak kendi taleplerin doğrultusunda hareket edebilir özellikle aile fertlerini sıkıntıya sokmayı göze alarak kafana koyduğunu yapabilirsin. Ancak fazla gururlu davranmaktan kaçınmalı, alacağın riskleri iyi hesaplamalısın.

28 Ağustos 2022 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Sevgili Başak; ince ince yaptığın hesapların senin kontrolün dışında bozulması öfkelenmene yol açabilir. Duygularını dışa vurmadan durumu idare etmeyi başarabilsen de arka planda ısrarcı olmaya devam edeceksin. Kardeşlerin ve yakın çevren ile ilişkilerinde finansal konular ön plana çıkabilir.

28 Ağustos 2022 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Sevgili Terazi; maddi kazançlarını arttırmak konusunda abartılı ve riskli davranışlar içine girebilir, yatırımlarını yönetmek için dönüşüme gidebilirsin. Derin bir duygusallık ve sahip olma isteği, ideallerin ve ilişkilerinde güç savaşlarına girmeni gerektirebilir.

28 Ağustos 2022 Pazar AKREP Burç Yorumu:

Sevgili Akrep; kendinle bile ters düşmeyi göze alarak toplumsal alanda ya da kariyerinde söz sahibi olmak isteyebilirsin. Biraz gözü kara olman ve rekabete atılman sosyal konumunu zorlayabilir, yolunda giden ilişkilerinde çatışma yaşanabilir. Ancak bu cesaret sana büyük bir güç de kazandırabilir.

28 Ağustos 2022 Pazar YAY Burç Yorumu:

Sevgili Yay; görüşlerinde çok ısrarcı olduğun için düşmanlıkları körükleyebilirsin. Düşüncelerini cesaretle ve özgüvenle açıklaman senin için son derece doğal olabilir ancak herkesin senin gibi düşünmesini beklememelisin. Yurt dışı ve akademik eğitimi ilgilendiren konularda finansal kaynak arayışına girebilirsin.

28 Ağustos 2022 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Sevgili Oğlak; arkadaşlar veya gruplar içinde kendini gizleyerek yönetimi ele almak isteyebilir, finansal güç kullanarak baskın tavırlar sergileyebilirsin. Hedeflerine varmak için tutkuyla harekete geçerek maddi riskler alabilir, aşk hayatında yüksek beklentiler içine girebilirsin.

28 Ağustos 2022 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Sevgili Kova; kariyerinle ilgili kontrol edemediğin gelişmeler gündeme gelebilir. Başladığın girişim ve iş birliklerinin maddi yönü ile ilgilenebilirsin ancak iş ve sosyal hayatında aşırı tutkulu tavırlar sergilemen rakiplerini harekete geçirebilir, yoluna taş koymak isteyenler çıkabilir.

28 Ağustos 2022 Pazar BALIK Burç Yorumu:

Sevgili Balık; geleceğe huzur ve güvenle bakmak istesen de bunu sağlaman pek mümkün olmayabilir. Her zamankinin aksine bugün rekabete girmek isteyebilir hatta görüşlerini tutkuyla savunabilirsin. Ancak ne için savaştığını iyi bilmeli, gereksiz ve yıpratıcı çatışmalara girmemelisin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.