29 Ağustos 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları

29 Ağustos 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları
Astroloji dünyasında günlük burç yorumları en fazla ilgi gören konu ve okuyucular hayatlarına dair yaşanacakları okumak amacında. Bu sebeple de sorgulamalarda bulunuyor. 29 Ağustos 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde yer alıyor.

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 29 Ağustos 2022 Pazartesi Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.
 



günlük burç yorumları oku


Gün boyunca oldukça hassas olabiliriz, özellikle sabah saatlerinde nostaljik hissedebilir, eski dostlarımızı görmek isteyebiliriz. Gün içinde hassasiyetimizin giderek artabilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Sezgilerimizin gayet güçlü olduğu bugün ruhsal iniş çıkışlar yaşamaya açığız. Yardımlaşmak, meditasyon yapmak ve dua etmek için uygun bir gün. Gece yarısına doğru bu naif tavrımızdan eser kalmayabilir, hayatın gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Günün enerjileri seni nasıl etkiliyor?

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
29 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar


29 Ağustos 2022 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

29 Ağustos 2022 Pazartesi KOÇ Burç Yorumu:

Sevgili Koç; pek çok işi aynı gün içinde tamamlamakla yükümlü olduğundan daha planlı ilerlemen gerekebilir. Seni motive eden ve dinamik kılan bir ruh halinde olacağından bu koşulları sorun etmeyebilirsin. Yurt dışı işler, eğitim ve seyahatlerle alakalı hazırlıklarını tamamlayabilirsin.

29 Ağustos 2022 Pazartesi BOĞA Burç Yorumu:

Sevgili Boğa; sabah saatlerin bir hayli telaşlı geçebilir. Ertelediğin veya unuttuğun ödemeleri yapabilir, evinle veya çocuklarınla ilgili harcamalarda bulunabilirsin. Sevdiğin kişiyle aranda duygusal gerginlik yaratacak konuşmalar geçebileceğinden ağzından çıkanlara dikkat etmelisin.

29 Ağustos 2022 Pazartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Sevgili İkizler; geçtiğimiz hafta başlayan bir konu bugün uzayabilir; eşinle, sevdiğin kişi veya iş birliği içinde olduğun insanlarla aranda gerilimler yaşanabilir. Karşındakilerin özgürlüğüne müdahale eden tavırları seni huzursuz kılabilir. Aile büyüklerinden biri ile geçmişle ilgili bir konuyu paylaşabilirsiniz.

29 Ağustos 2022 Pazartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Sevgili Yengeç; tamamlanması gereken işler bugün seni fazlasıyla telaşlı kılabilir. Üzerindeki görev ve sorumlulukları bir an evvel bitirmek için yüksek bir performans gösterebilirsin. Yakınlarınla veya çalışma arkadaşlarınla aranda çıkabilecek sorunları sağduyulu davranarak çözmeye çalışmalısın.

29 Ağustos 2022 Pazartesi ASLAN Burç Yorumu:

Sevgili Aslan; ailene, çocuklarına veya sevdiklerine karşı cömert olabilir, onların beklenmedik istekleri için harcamada bulunarak bütçenin dışına çıkabilirsin. Bugünlerde keyiflerine de düşkün olacağından kendini şımartmaktan kaçınmayabilirsin. Seni huzurlu hissettirecek bir yolculuğa çıkmak isteyebilirsin.

29 Ağustos 2022 Pazartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Sevgili Başak; kendi isteklerinle evin ve ailene olan sorumluluklarının arasında kalman mümkün. Bugün herkesi mutlu etmek ve görevlerini yerine getirmek için fazlasıyla çaba harcayabilirsin. Unuttuğun bazı şeyler veya programda olmayan gelişmeler ise planlarının değişmesine neden olabilir.

29 Ağustos 2022 Pazartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Sevgili Terazi; bilinçaltı korkularını tetikleyen bazı gelişmeler ortaya çıkabilir. Yakın çevren ya da kardeşlerinle iletişimin artabilir, onlarla derinlerde gizli kalmış konuları konuşabilirsiniz. Hayalini kurduğun veya ertelediğin bir yolculuğa çıkma fırsatını yakalayabilirsin.

29 Ağustos 2022 Pazartesi AKREP Burç Yorumu:

Sevgili Akrep; sabah saatlerinde ertelediğin veya unuttuğun bazı ödemelerini yapabileceğin gibi alacaklarını da tahsil edebilirsin. Gruplarla veya arkadaşlarınla çıkacağın bir yolculukta öngöremediğin bazı harcamalarla yapıp bütçeni sarsman mümkün. Sevdiğin kişiyi etkilemek için yeteneklerini ortaya koyabilirsin.

29 Ağustos 2022 Pazartesi YAY Burç Yorumu:

Sevgili Yay; burcunda ilerleyen Ay’ın etkisiyle yaşanacak olaylar karşısında kontrolü elde tutmak daha kolay olacaktır. İşle alakalı bir konuyu her ne kadar zorlu da olsa kendi yöntemlerinle çözmen mümkün. Ruhsal olarak kendini iyi hissetmek için dini ritüellere yönelebilir, terapiye gidebilirsin.

29 Ağustos 2022 Pazartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Sevgili Oğlak; bilinçaltının derinliklerine yolculuk yapabilir veya gözlerden uzak kalarak inzivaya çekilmek isteyebilir, gelecekte yapacaklarınla ilgili düşünmeye zaman ayırabilirsin. Ailevi bir konuyla alakalı çekimser kalabilir, bazı şeyleri akışına bırakmaya karar verebilirsin.

29 Ağustos 2022 Pazartesi KOVA Burç Yorumu:

Sevgili Kova; ailevi konuların veya parasal işlerin yol açtığı huzursuzluk ile daha gerçekçi düşünmeye başlayabilirsin. Bireysel hareket etmeye alışık olmana karşın çevrendekileri de gözetmen gereken bir gündesin. Günün ikinci yarısında daha fedakâr ve anlayışlı olmanı gerektiren gelişmeler ortaya çıkabilir.

29 Ağustos 2022 Pazartesi BALIK Burç Yorumu:

Sevgili Balık; bugün ilişkiler alanında dikkatli olmalısın. Koşulların değişkenliği seni de öngörüsüz kılabilir. Ailenle, işinle veya bir yolculuk ve anlaşmayla ilgili kararsızlıklara açıksın. Her ne kadar sorumluluktan kaçsan da çözmen gereken sorunlar ortaya çıkabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.