31 Ağustos 2022 Çarşamba Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları

31 Ağustos 2022 Çarşamba Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları
Astroloji dünyasında günlük burç yorumları en fazla ilgi gören konu ve okuyucular hayatlarına dair yaşanacakları okumak amacında. Bu sebeple de sorgulamalarda bulunuyor. 31 Ağustos 2022 Çarşamba Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde yer alıyor.

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 31 Ağustos 2022 Çarşamba Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.
 



günlük burç yorumları oku


Gün boyunca oldukça hassas olabiliriz, özellikle sabah saatlerinde nostaljik hissedebilir, eski dostlarımızı görmek isteyebiliriz. Gün içinde hassasiyetimizin giderek artabilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Sezgilerimizin gayet güçlü olduğu bugün ruhsal iniş çıkışlar yaşamaya açığız. Yardımlaşmak, meditasyon yapmak ve dua etmek için uygun bir gün. Gece yarısına doğru bu naif tavrımızdan eser kalmayabilir, hayatın gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Günün enerjileri seni nasıl etkiliyor?

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
31 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar


31 Ağustos 2022 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

31 Ağustos 2022 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Sevgili Koç; sabah saatlerinde kendini akışa bırakırken gün ortasına doğru daha planlı hareket etmek için kontrolü ele alabilirsin. Görev ve sorumluluklarının artmasına neden olacak durumlarla ve ailenle ilgilenmeni gerektiren gelişmelerle meşgul olabilirsin. Gerçekçi ve objektif bir duruş sergilemen yararına olacaktır.

31 Ağustos 2022 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Sevgili Boğa; günün ilk saatlerinde parasal işlerini yoluna koyabilir, ödemeler yapabilir, alacaklarını tahsil edebilirsin. Sonrasında değişen dinamiklerle kendini emniyette ve huzurlu hissedebileceksin. Yurt dışı işlerin, eğitim veya yolculuklarınla ilgili girişimlerde bulunabilir, gerçekçi bir bakışla değerlendirmeler yapabilirsin.

31 Ağustos 2022 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Sevgili İkizler; ilişki ve iş birlikleriyle yoğun geçen birkaç günün ardından, değişen dinamiklerle farklı bir aşamaya geçebilirsin. Başkalarının maddi manevi imkanlarından beklentiye girebileceğin gibi fayda sağlaman da mümkün. Duygusal paylaşımlarında ise gerçekçi olabilirsin.

31 Ağustos 2022 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Sevgili Yengeç; sabah saatlerini dinlenmeye ve tembelliğe ayırabilirsin. Sonrasında karşıt burcuna geçen Ay ile birlikte ilişkilerinin gündeminde yer alacağı ve yoğun deneyimler yaşayacağın bir süreç başlayabilir. Karşındakiler senin adına kararlar verirken; senden de şartlarına uyum sağlamanı bekleyebilirler.

31 Ağustos 2022 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Sevgili Aslan; keyifli geçen bir iki günün ardından artık sorumluluk almanı gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Ayrıca sağlığınla alakalı bir durum da seni maddi manevi biraz uğraştırabilir. Geleneklerine bağlı olduğundan ailevi bir konuda üzerine düşeni yerine getirmekten kaçmayacaksın.

31 Ağustos 2022 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

Sevgili Başak; sorumlulukların yerini artık keyiflere bırakacağı bir sürece girmektesin. Önümüzdeki birkaç gün kendine, sevdiklerine daha fazla vakit ayırabileceksin. Ancak görev adamı olduğundan kendini yine de rehavete kaptırmayabilir üstüne düşenleri yapmak için yoktan vakit yaratabilirsin.

31 Ağustos 2022 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

Sevgili Terazi; ruhunun derinliklerine yolculuk yapabilir, geçmişine ve köklerinle inebilir, bunlara yönelik bazı bilgiler elde edebilirsin. Ailene ve evine olan sorumluluklarını yerine getirmek için çaba harcayabilir, geleneklerine, örf ve ananelerine bağlılık gösterebilirsin.

31 Ağustos 2022 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Sevgili Akrep; günün ilk saatleri maddi alandaki işlerini toparlamakla geçebilir. Sonrasında yakınlarınla, kardeş ve akrabalarınla iletişimini arttıracağın farklı bir sürece girebilirsin. Ailevi konular ve sorumluluklar üzerine yeni görevler yükleyebilir. Yaşanacakları objektif bir bakışla ele alabilirsin.

31 Ağustos 2022 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Sevgili Yay; bugün parasal işler gündeminde ilk sırayı alabilir. Söz verdiğin ancak henüz gerçekleştiremediğin ödemeleri yapabilir, müzakere ettiğin bir sözleşmeyi imzalayabilir veya planladığın bir yolculuk için harcamada bulunabilirsin. Ailevi bir konuda maddi sorumluluk altına girebilirsin.

31 Ağustos 2022 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Sevgili Oğlak; sabah saatlerinde bazı şeyler henüz kontrolün altında olmayabilir. Ancak öğleye doğru burcunda ilerleyen Ay ile güce kavuşabilir, yönetimi ele alabilirsin. Fikirlerin ve duruşunla çevrendekileri etkileyebilir, onları isteğin gibi yönlendirmeyi başarabilirsin.

31 Ağustos 2022 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

Sevgili Kova; sorumluluklar veya ailevi görevlerden dolayı adeta kapana kısılmış gibi hissedebilirsin. Kendi içine dönebilir, belki çevrenle iletişimi keserek düşüncelerinle baş başa kalmak isteyebilirsin. Başkalarının istekleri yönünde hareket ediyor olmak neşeni kaçırabilir.

31 Ağustos 2022 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Sevgili Balık; bulunduğun çevrenin gerekliliklerini yerine getirecek olman kısıtlanmana yol açabilir. Ancak sorumluluk bilinciyle hareket ederek koşulları belli bir çizgide tutabilirsin. Bugünlerde ailenle daha fazla vakit geçirme fırsatı bulabilir, geçmişi yad etmenin keyfini çıkarabilirsin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum