5 Ekim Günlük burç yorumları 'İşbirliği zamanı'

5 Ekim Günlük burç yorumları 'İşbirliği zamanı'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

Aydan Şirin PEKCAN - Merkür'ün Terazi burcuna geçeceği bugünde burcunuzu neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay ikizler burcunda ilerlemeye devam etmekte... Merkür Terazi burcuna geçecek. Sabah saatlerinde unutkanlık yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde sizi üzen durumlardan kopmaya çalışacaksınız. İkili ilişkiler ve iş ortaklığı gündeminiz oluşabilir. 15.31 sonrası aileniz ve yuvanıza yöneleceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay ikizlerde... Merkür Terazi burcuna geçecek. Kazançlarınızda önünüzü göremeyebilirsiniz. İş hayatınızda yeni bir projeye başlayacaksınız. 15.31 sonrası yakın çevreniz ile haberleşmeleriniz artacak.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay ikizlerde ilerlemeye devam ediyor. Merkür Terazi burcuna geçecek. Sabah saatlerinde dalgın ve yorgun hissedebilirsiniz. Aşk hayatınız canlanmaya başlayacak. Çocuğunuzun eğitim hayatı ile ilgileneceksiniz. 15.31 sonrası kazançlarınız gündem olacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay ikizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Merkür Terazi burcuna geçecek. Sabah saatlerinde enerjisiz hissedebilirsiniz. Aile ilişkileriniz ve yaşadığınız ortam ile ilgili gündeminiz oluşacak. 15.31 sonrası duygusal ve kırılgan hissedebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay ikizler burcunda ilerliyor. Merkür Terazi burcuna geçecek. Sabah saatlerinde arkadaş çevrenizden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Eğitim ve ticari projelerinizi organize etmeye başlayacaksınız. 15.31 sonrası içinize dönüp güven kazanmaya çalışacaksınız. Geçmiş meseleleri çözmeye çalışabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay ikizlerde ilerliyor. Merkür Terazi burcuna geçecek. Sabah saatlerinde kariyeriniz konusunda melankolik hissedebilirsiniz. Kazançlarınız gündem olmaya başlayacak. 15.31 sonrası kalabalık bir organizasyona davet alabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay ikizlerde ilerliyor. Merkür Terazi burcuna geçecek. Sabah saatlerinde umutsuz hissedebilirsiniz. Artık daha fazla konuşmaya ve görünür olmaya başlayacaksınız. 15.31 sonrası kariyerinize odaklanacaksınız.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay ikizlerde ilerliyor. Merkür Terazi burcuna geçecek. Sabah saatlerinde borçlarınız nedeniyle maddi bakımdan önünüzü görmekte zorlanacaksınız. Fikirlerinizi kendinize saklamaya başlayacaksınız. 15.31 sonrası akademik ve yurt dışı çalışmalarınız öne çıkacak.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay ikizlerde ilerliyor. Merkür Terazi burcuna geçecek. Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde hayalkırıklığı yaşayabilir ve bağlarınızı koparmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve projeleriniz gündem olmaya başlayacak. 15.31 sonrası finansal kaynaklarınıza odaklanacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Bugün Ay ikizlerde ilerlemeye devam edecek. Merkür Terazi burcuna geçecek. Sabah saatlerinde iş ortamınızda mutsuz hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmekten kaçacaksınız. Kariyeriniz ve güçlü figürler gündem olmaya başlayacak. 15.31 sonrası partneriniz ve iş ortaklıklarınız ile ilgileneceksiniz.

Kova ve Yükselen Kova
Bugün Ay ikizlerde ilerliyor ve Merkür Terazi burcuna geçecek. Sabah saatlerinde keyifsiz hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda melankolik bir şekilde güne başlar iken projeleriniz gündeme gelmeye başlayacak. Seyahat planları yapabilirsiniz. 15.31 sonrası sezgileriniz size doğruyu gösterecek.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay ikizlerde ilerlemeye devam ediyor. Merkür Terazi burcuna geçecek. Sabah saatlerinde evden ve ailenizden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Duygusal bir mücadele verirken gün içinde borç/kredi gibi başkalarından elde ettiğiniz maddi kaynaklar gündem olmaya başlayacak. 15.31 sonrası aşk hayatınız öne çıkacak. Sanatsal çalışmalar ve çocuğunuzun ihtiyaçları ile ilgileneceksiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.