14 Ekim Terazi burcunda Güneş tutulması 'Yıkım Sonrası Refah'

14 Ekim Terazi burcunda Güneş tutulması 'Yıkım Sonrası Refah'
Yılın ikinci Güneş tutulması, 14 Ekim Cumartesi günü 20.55 sularında gerçekleşecek. Tutulmanın genel etkilerini neler olacak?

Aydan Şirin PEKCAN - Ekim ayı bir farklı geliyor demiştik. İki tutulma ile birlikte kadersel değişimleri hayatımıza getirecek. 14 Ekim günü 20.55'te 2023 yılının ikinci Güneş tutulması yaşanacak. Aynı zamanda yılın üçüncü tutulması olan 14 Ekim tutulması 21 derece Terazi burcundaki tutulma Foramen sabit yıldızı ile etkileşim halinde.

Güneş tutulmaları aynı zamanda yeniaylardır ve kadersel anlamda yeni başlangıçları hayatımıza getirir. Etkisi 10 gün öncesinden yoğun hissedilmeye başlanır ve 6 ay süresince hayatımızı şekillendirmeye devam eder. Terazi burcundaki yeniay her türlü ikili ilişkileri, evlilikleri, iş ortaklıkları, işbirliklerini ve davaları konu alacaktır.

Terazi burcundaki tutulma gerçekleştiği sırada İkizler burcu yükseliyor. Yöneticisi Merkür tutulmaya eşlik edecek. Merkür’ün Chiron ile zorlayıcı bir bağlantısı var. Tutulmanın yöneticisi Venüs ve Satürn arasında karşıt etki mevcut. Tutulmanın tek olumlu etkileşimi Mars ve Satürn arasındaki güçlü bağlantı. Tüm bu etkileşimler Merkür ve Venüs’ün başrolde olacağını gösteriyor.

Tutulma, ikili ilişkileriniz veya evliliğinizde bazı yaraları ortaya çıkarabilir. Anlaşmazlık ve tartışmalar başlayabilir. Bir ilişkinin içinde özgüvensizlik yaşayacak veya ilişkiniz yoksa da özgüvensizliğinizden kaynaklanan sorunlar yaşayabilirsiniz. İlişki bitişleri, boşanmalar artabilir. İş anlaşması ve projeleriniz de ipleri liderliği ele almakta zorlanabilirsiniz. Ortağınız ile ego çatışmaları yaşayabilirsiniz.

Venüs ve Satürn arasındaki bağlantı sevgisizlik hissedeceğinizi gösteriyor. Partneriniz size karşı soğuk davranabilir veya siz mesafe koyabilirsiniz. Mantığınız ve duygularınız arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Parayı da temsil eden Venüs, maddi kaynaklarda kısıtlılık yaratabilir. İlişkisi olmayan kişiler için bu tutulma geçmişin bağlarından kurtulmanızı sağlayabilir.

Sağlık bakımından baş, yüz, göz, kulak, omuz, bel, kol, el ağrıları ve yaralanmalarına temkinli olmalısınız. Böbrek, bağırsak ve psikolojik sorunlara karşı hassasiyet taşıyabilirsiniz.

Mars ve Satürn arasındaki güçlü bağlantı yaşayabileceğiniz durumların üstesinden gelme gücü ve sabrı verecek. İrade gösterebilecek ve sorumluluk alabileceksiniz. Çalışma ve disiplin azmi göstererek kararlı bir şekilde ilerleyeceksiniz. Ağır ama sağlam adımlar ile güçleneceğinizi söyleyebiliriz. Aslında aldığınız yaralar, bitişler veya tamamlanmalar sonrası büyük bir güç, başarı ve refah kazanacağınızı gösteriyor bu tutulma. Eğer bugüne kadar yaşadığınız ciddi bir problem varsa da artık bunun biteceğini ve başarıya ulaşacağınızı söyleyebiliriz.

Ameliyat veya operasyon gündeminiz olabilir. Güçlü figürlerden, erkek figürlerinden yardım görebilirsiniz. Kredi veya başkalarının finansal kaynaklarından yararlanabilirsiniz.

Toplumsal anlamda neler bekliyor?

Toplumsal anlamda kadınlar, çocuklar, iletişim ve liderler bu tutulmanın ana gündemi olacak. Kadın hakları, çocuklar, öğrenciler/eğitim, öğrencilerin sağlığı, sanatçılar ve sağlık durumları/sanatçıların hukuksal süreçleri, sosyal medya platformları/gazeteciler/iletişim/internet/elektrik, spor, eğlence/sanat dünyası ve hukuksal gündemler/yasalar öne çıkacak. Özellikle yarım kalan davalar sonuç kazanıp yeni bir sürece girilebilir. Ayrıca orman yangınları, deniz kazaları, kömür/maden, çiftçiler/tarım, yaşlı nüfus/hastalıklar ile ilgili konuları gündeme getirecek. Toplumsal sağlık önlemleri önem kazanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.