2023 Bim Yağlı Pişirme Kağıdı Fiyatları | Protex, Koroplast, Roll Up en ucuz kaç TL?

2023 Bim Yağlı Pişirme Kağıdı Fiyatları | Protex, Koroplast, Roll Up en ucuz kaç TL?
Yağlı pişirme kağıtları pratik ve sıkça kullanılan bir ürün olarak ev hanımlarının hayatını kurtarıyor. Bu haberimizde Bim marketlerde satılan en ucuz yağlı pişirme kağıdı kaç TL? Bim yağlı pişirme kağıdı fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yağlı pişirme kağıtları son yıllarda her evde kullanılan ve olmazsa olmaz ürünler arasına giren bir ürün haline geldi. Hem tepsi kirletmek istemeyenler için hem de daha pratik ve konforlu olan yağlı pişirme kağıtları birçok kişinin hayatını kolaylaştırıyor. Özellikle birçok markanın yağlı pişirme kağıdı olmasına rağmen bazı fiyatlar ise dudak uçuklatmaya başladı. Cebini düşünen vetandaşlarda en ucuz yağlı pişirme kağıdı kaç TL? sorusunu sormaya başladı. Bu haberimizde Bim marketlerde satılan yağlı pişirme kağıdı fiyatlarını ele aldık. Bim'de en ucuz yağlı pişirme kağıdı kaç TL? Bim'de hangi marka yağlı pişirme kağıdı satılıyor? İşte merak edilen soruların yanıtı ve Ekim 2023 ayında hazırladığımız güncel fiyatlar haberimizde..2023 Bim Yağlı Pişirme Kağıdı Fiyatları Fiyatlar ay bazında değişkenlik gösterebilir.

2023 Bim Yağlı Pişirme Kağıdı Fiyatları | Protex, Koroplast, Roll Up en ucuz kaç TL?

MarkaFiyat
Koroplast Sar Pişir Folyo 12'li83 TL
Roll-Up Pişirme Kağıdı 20 Yaprak49 TL
Parex Pişirme Kağıdı 26'lı36 TL
Pack Pişirme Kağıdı 8 metre20 TL
Protex Yağlı Kağıt 16'lı25,50 TL
Protex Alüminyum Folya 20 m28,50 TL

yagli-pisirme-kaigid-50mt-poppy-001.webp

Bim en ucuz yağlı pişirme kağıdı kaç TL?

Bim marketlerde satılan yağlı pişirme kağıdı genel olarak Pack ve Protex markalarının en ucuz yağlı pişirme kağıdı oluyor. Pack marka yağlı pişirme kağıdı 20 TL'den, Protex marka yağlı pişirme kağıdı ise 25,50 TL'den satışa sunuluyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.