6 Ekim günlük burç yorumları 'Duygularınızı gösterin'

6 Ekim günlük burç yorumları 'Duygularınızı gösterin'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Aydan Şirin PEKCAN - Bugün burcunuzu neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay yengeç burcunda ilerliyor. Aile üyelerinizin ihtiyaçları ile ilgilenecekseniz. Ev ortamındaki yemek, çamaşır gibi rutin işler ile meşgul olabilirsiniz. Akşam saatlerinde maddi bolluk yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay yengeç burcunda ilerliyor. Yakın çevreniz ile duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirme fırsatı yakalayacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay yengeçte ilerliyor. Harcamalarınızın artacağı bugün akşam saatlerinde beklenmedik maddi destekler alabilirsiniz. Konforlu ve huzurlu hissedeceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay yengeç burcunda ilerlemekte... Anaç ve duygusal olacağınız bugün akşam saatlerinde babanız ile çatışmaktan kaçının. Kalabalık bir organizasyona davet alabilirsiniz, değerlendirin.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay yengeç burcunda ilerliyor. Kırılgan ve duygusal olacağınız bugün sanat ile uğraşabilir ve yaratıcılığınızı sergileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim sorunlarına açıksınız ama kariyerinizde güzel bir fırsat yakalayıp keyfiniz yerine gelecek.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay yengeç burcunda ilerliyor. Arkadaşlarınız ile duygusal paylaşımlar yapabilirsiniz. Projelerinize odaklanacağınız bugün akşam saatlerinde sizi sevindirecek bir bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay yengeçte ilerliyor. Kariyerinize odaklı olacağınız bugün eşiniz ile anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ek maddi kaynaklar elinize ulaşabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay yengeç burcunda ilerliyor. Seyahat planları yapabilir ve yurt dışı çalışmalarınıza odaklanabilirsiniz. Akşam saatlerinde işbirliklerine açık olacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay yengeç burcunda ilerliyor. Finansal dünyada üretken olmaya çalışırken psikolojik anlamda yorulabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bugün akşam saatlerinde yeni bir iş projesine başlayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Ay yengeç burcunda ilerler iken partnerinizden ilgi bekleyecek ve alınganlık yapacaksınız. İş ortağınız ile ters düşebilirsiniz ama akşam saatlerinde aşk hayatınızda geçireceğiniz güzel vakitler keyfinizi yerine getirecek.

Kova ve Yükselen Kova
Ay yengeç burcunda... İş ortamında üretkenliğiniz ile öne çıkacak ve rekabet ile mücadele edeceksiniz. Akşam saatlerinde aile üyeleriniz sorumluluklarınıza destek olabilir ve yükünüzü hafifletebilir.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Aşk hayatınızda birtakım kıskançlıklar ilişkinizde anlaşılmadığınızı düşündürtebilir. Akşam saatlerinde yakın çevrenizden alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. Sevdikleriniz ile güzel bir ortama katılabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.