9-15 Ekim haftalık gökyüzü etkileri 'Çarpıcı değişimler yaşanacak'

9-15 Ekim haftalık gökyüzü etkileri 'Çarpıcı değişimler yaşanacak'
Terazi burcundaki tutulma haftasında Venüs ve Mars burç değiştirecek. 9-15 Ekim haftası gökyüzü etkileri neler?

Aydan Şirin PEKCAN - Yeni haftaya Venüs başak burcuna geçerek başlıyoruz. Venüs ve Satürn karşıtlık etkisi birkaç gün sürecek. Güneş - Chiron ve Merkür - Chiron arasındaki gergin açı ve Mars’ın akrep burcuna geçişinin genel anlamda yansımaları nasıl olacak?

Pazartesi günü Ay Aslan burcunda güne başlıyoruz. Venüs başak burcuna geçti. İlişkilerde ve finansal konularda emek vermez zamanı başlıyor. Sabah saatlerinde özgüvenli ve coşkulu hissedeceksiniz. Aşk, çocuk ve sanat/spor ile ilgili planlarınız öne çıkacak. Öğle saatlerinde duygusal bir şifalanma yaşayabilirsiniz. Gün boyu keyifli enerjiler hakimken geceye doğru bir özgürleşip bulunduğunuz ortamdan kopma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Salı günü Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Mutluluğu arasanız da önümüzdeki iki gün Venüs Satürn karşıtlığı nedeniyle bir keyifsizlik hissedebilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızda araya mesafe girebilir. Estetik işlemler için uygun bir gün değil. Aşk hayatınız, çocuğunuz ve bireysel hobileriniz ile ilgileneceksiniz. Öğlene doğru motivasyonunuz artabilir. 15.02’den sonra Ay Başak burcuna geçecek. Duygularınızı kritize etmeye başlayacak ve detaylara takılacaksınız. Sağlığınız, iş hayatınız ve sorumluluklarınız önem kazanacak. Akşam saatlerinde aşk hayatınızda emek vermek isteseniz de güven problemlerinizden dolayı kopuşlar yaşayabilirsiniz. Güneş ve Chiron karşıtlığı sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiği gösteriyor. Mars burç değiştirmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki iki gün sakarlık, kaza veya tartışmalara açık bir zaman dilimi olacak.

Çarşamba günü Ay Başak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Mars terazi burcunun son derecesinde… Güneş ve Chiron karşıt açısı devam etmekte… İş, sağlık, rutin sorumluluklarınız ve evcil hayvanınız ile ilgili gündeminiz öne çıkacak. Öğleden itibaren Ay ve Jüpiter arasındaki cazip görünüm günün etkilerine bir nebze olsun iyi gelecek. Duygusal bir rahatlık hissi yaşayacaksınız. Finansal bolluk kazanabilirsiniz. Çevrenize doğru tavsiyeler verip alırsınız. Ruhsal ve manevi anlamda da doyum yakalayacağınız bugün sakin ve huzurlu enerjiler hakim olacak. Yine de sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz.

Perşembe günü Ay Başak seyahatine devam etmekte… Mars yönetici olduğu Akrep burcuna geçti. Satürn ile olumlu bağlantısı var. İş hayatınızda öğlene kadar yenilik ve hızlı bir tempo hakim olacak. Yeni bir projeye başlayabilir, yeni iş arkadaşlarınız ile tanışabilirsiniz. Akşama doğru melankoli ve hayal kırıklığı hissedebilirsiniz. Unutkanlığınızın da artacağı bugün gün boyu Mars ve Satürn arasındaki sağlam açı iki gün boyunca zorlukların üstesinden gelme gücü verecek. Güçlü, patron, lider figürlerden destek görebilirsiniz. Fiziksel anlamda da dayanıklı olacaksınız.

Cuma günü Ay Terazi burcunda ilerleyecek. Aynı zamanda Terazi burcundaki tutulma bu akşam gerçekleşecek. İkili ilişkiler, iş ortaklıkları, davalar, sanat ve estetik konular ön planda olacak. Bakımınıza ve giyim kuşamınıza ekstra özen göstereceksiniz.

Cumartesi günü Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Aynı zamanda tutulma günü. Sabah saatlerinde yaratıcı fikirler aklınıza gelebilir. Yakın çevreniz ile paylaşımlarınız artacak. Öğle saatleri duygusal yaralarınız ortaya çıkabilir ve özgüvensiz hissedebilirsiniz. 20.55’te Güneş tutulması gerçekleşecek. Merkür ve Chiron karşıtlığı tartışmalara zemin hazırlayacak. Sağlığınıza özen göstermeniz gerekecek. Trafikte de ekstra dikkatli olun.

Pazar günü Ay Terazi burcunda güne başlayacağız. İkili ilişkiler, ortaklık, dava ve sanatsal işleriniz öne çıkacak. Sabah saatlerinde duygusal bir kriz yaşayabilirsiniz. 14.04 sonrası Ay Akrep burcuna geçerek şüpheci ve sorgulayıcı duygularımızı öne çıkaracak. Borçlar/krediler, ameliyat ve psikolojik durumlarımız ile meşgul olacağız. Projelerinize sabırla odaklanır ve derin bilgi beceri kazanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerde çekim duygusu artarken tutkularınızın peşinden gitmeyi tercih edeceksiniz. İsteyerek sorumluluk üstlenebilir ve başarılı olabilirsiniz. Aile büyüklerinizin sağlığı ile ilgili gelişmeler öne çıkabilir. Çocuğunuza karşı sorumluluklarınızı rahatlık ile yerine getireceğiniz akşam saatleri enerjinizi olumlu yönde kullanmalısınız. Geceye doğru partneriniz ile romantik anılar biriktirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.