7 Ekim Günlük burç yorumları 'Kontrolü Bırakın'

7 Ekim Günlük burç yorumları 'Kontrolü Bırakın'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

Aydan Şirin PEKCAN - Mars ve Pluton arasında zorlayıcı bir bağlantının olduğu bugün burcunuzu neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay yengeç burcunda ilerliyor. Aile içi anlaşmazlıklar moralinizi bozabilir. Patronunuz ile çatışma yaşayabilirsiniz. Geceye duygusal krize açık bir zaman dilimi olacak.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay yengeç burcunda ilerliyor. Eğitim ve ticari projelerinizde üretkenliğiniz azalabilir. İş ortamında gerginlik oluşabilir. Seyahatleriniz stresli geçebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay yengeçte ilerliyor. Çocuğunuzun ihtiyaçları nedeniyle harcamalarınız artabilir. Kendinizi güvensiz ve keyifsiz hissedebilirsiniz. Kontrolü bırakmalısınız. Akşam borçlarınızı kontrol etmekte zorlanacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay yengeç burcunda ilerlemekte... Melankolik ve güvensiz hissedebilirsiniz. Ailenize verdiğiniz değerin karşılığını alamadığınızı düşünebilirsiniz. Akşam eşiniz ve ortağınız ile krize açık bir zaman dilimi.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay yengeç burcunda ilerliyor. Kaygılı hissedebilirsiniz. Olumsuz senaryoları bırakıp fikirleriniz için destek aramalısınız. Patronunuz ile anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Geceye doğru mideniz hassaslaşabilir, yeme içmenize dikkat edin.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay yengeç burcunda ilerliyor. Projeleriniz için harcamalar yapacaksınız. Kalabalık ortamlarda konforsuz hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda partneriniz ile birbirinize olan inatçı tutumlarınız sorun yaratacak.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay yengeçte ilerliyor. Kendinizi ortaya koymakta zorlanabilir ve güvensizlik yaşayabilirsiniz. Bugün uyumsuz algılanabilirsiniz, akşam saatlerinde aile içi tartışmalara açık bir süreç geçireceksiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay yengeç burcunda ilerliyor. Finansal projeleriniz hız kazansa bile birtakım pürüzler çıkabilir. Yakın çevrenizden gizli saklı olayları öğrenebilirsiniz. Geceye doğru ideallerinize ulaşamayacağınızı düşünüp mutsuz hissedebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay yengeç burcunda ilerliyor. Psikolojik anlamda içe döneceğiniz bugün arkadaşlarınız ile anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Kıskançlık duygunuz sizi rahatsız edebilir. Maddi dünyada güç savaşı vereceksiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Ay yengeç burcunda ilerler iken ortağınız ile ters düşebilirsiniz. Partnerinize karşı da alıngan olacağınız bugün patronlarınız ile de çatışmaktan kaçınmalısınız. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde kıskançlık problem olacak.

Kova ve Yükselen Kova
Ay yengeç burcunda... Sağlığınızın hassas olacağı bugün sorumluluklarınızı yerine getirmek ile meşgul olacaksınız. İş ortamınızda gizli saklı meseleler ortaya çıkabilir.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Çocuğunuzun sağlığı ile ilgilenmeniz gerekebilir. Spor kazalarına açıksınız, sakin aktiviteleri tercih etmenizde fayda var. Akşam arkadaşlarınızın baskısını üzerinizde hissedebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.