9 Ekim Günlük burç yorumları 'Sevdiklerinize Vakit Ayırın'

9 Ekim Günlük burç yorumları 'Sevdiklerinize Vakit Ayırın'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları

Aydan Şirin PEKCAN - Venüs'ün Başak burcuna geçtiği bugün burcunuzu neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Venüs Başak burcuna geçti. Girdiğiniz ortamlarda tüm dikkatleri üzerinize toplayacaksınız. Partneriniz ile aranızdaki heyecan yeniden canlanacak. Çocuğunuz ile keyifli bir aktivite yapabilir veya bireysel sanat/spor çalışmaları ile meşgul olabilir. İş hayatınıza emek vermeye başlayacağınız bugün geceye doğru ani harcamalar yapabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Venüs Başak burcuna geçti. Ev ortamında keyif yapmak isteyeceksiniz. Aile üyeleriniz sizin liderliğinize ihtiyaç duyabilir. Aşk hayatınızda sorumluluk almaya başlayacağınız bugün geceye doğru konfor alanınızdan çıkmanızı gerektirecek bir olay cereyan edebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Venüs Başak burcuna geçti. Dans kursuna kayıt yaptırabilir veya keyifli bir seyahate çıkabilirsiniz. Yaratıcı fikirleriniz ile öne çıkacağınız bugün yakın çevrenizden takdir göreceksiniz. Ailenize ve yaşadığınız ortamda güzel bir alan yaratmaya çalışacağınız bugün geceye doğru beklenmedik haberler duyabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Venüs Başak burcuna geçti. Kazançlarınız artacak. Yeni bir projeye başlayarak maddi anlamda güçlenebilirsiniz. Yakın çevrenize yardımlarınızın artmaya başlayacak. Eğitim ve ticari faaliyetlerinizde isteyerek sorumluluk alacaksınız. Geceye doğru arkadaşlarınız ile finansal alışverişlerde sorun çıkabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Venüs Başak burcuna geçti. Özgüvenli ve coşkulusunuz. Anın tadını çıkarmak isteyeceğiniz bugün sevdikleriniz ile çok eğlenebilirsiniz. Konforunuz için maddi hayatta sorumluluk almaya başlayacaksınız. Geceye doğru kariyer planlarınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Venüs Başak burcuna geçti. Kontrolcü ve psikolojik anlamda güçlü olacaksınız. Sanata yönelin ruhunuza iyi gelecek. Uzun bir süredir içsel dünyanızda kendi halinizdeydiniz. Artık Venüs'ün burcunuza geçişi ile enerjinizi dışarı gösterme zamanı... Geceye doğru akışta kalmakta zorlanabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Venüs Başak burcuna geçti. Sosyal ortamlarda flörtöz enerjiniz ile öne çıkacaksınız. İlişkisi olanlar partneriniz/eşiniz ile geleceğe yönelik planlar yapabilir. Bekarlar sosyal ortamlarda sizi heyecanlandıracak biri ile tanışabilirsiniz. Sevgiyi kendi içinizde arayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Geçmiş ilişkiler ortaya çıkabilir. Geceye doğru sizden saklanan bir sırrı öğrenerek şok olabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Venüs Başak burcuna geçti. Kariyerinizde güç kazanacaksınız. Patronunuz ile sorunlarınız şifalanabilir. Eğer siz patronsanız liderliğiniz ile çalışanlarınızın takdirini kazanacaksınız. Projelerinize ve arkadaşlarınıza emek vermeye başlayacaksınız. Geceye doğru eşiniz ile anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yakın arkadaşınız ile aniden kopabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Venüs Başak burcuna geçti. Akademik, ticari, dijital ve yurt dışı projelerinizde alkış toplayacaksınız. Kendinize olan inancınız artacak. Kariyeriniz ve evliliğiniz için çabalamak sizi mutlu edecek. Geceye doğru sorumluluklarınız nedeniyle uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Venüs Başak burcuna geçti. Borç/kredi, nafaka, tazminat, ikramiye, eşinizin finansal kaynakları gibi başkalarından edindiğiniz finansal kaynaklardan yana sorunlarınız şifalanacak. Projelerinize ve ideallerinize odaklanarak mutlu olmaya başlayacaksınız. Geceye doğru sevdikleriniz ile aranıza kıskançlık girebilir.

Kova ve Yükselen Kova
Ay Aslan burcunda ilerliyor. Venüs Başak burcuna geçti. Bugün ikili ilişkilerinizde güçlü taraf siz olacaksınız. İşbirlikleri ve sözleşmelerinizde sizin sözünüz geçecek. Partneriniz ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Finansal dünyada emek vermeye başlayacaksınız. Geceye doğru aile içi anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Venüs Başak burcuna geçti. İş ortamında başarılarınız ile özgüven kazanacaksınız. Sağlığınız şifalanabilir. Sorumluluklarınızı doğru organize olmanız sayesinde kolaylıkla yerine getireceksiniz. İlişkilerinize ve iş anlaşmalarınıza emek vermeye başlayacaksınız. Geceye doğru evcil hayvanınızın sağlığı gündemde olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.