10 Ekim Günlük burç yorumları 'Sevgiyi İçinizde Arayın'

10 Ekim Günlük burç yorumları 'Sevgiyi İçinizde Arayın'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Aydan Şirin PEKCAN - Venüs ve Satürn karşıtlığının yaşanacağı bugün burcunuzu neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Bugün iş ortamında sorumluluk almaktan kaçınabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. İlişkinizde tartışmalara açık bir süreç. 15.02 sonrası rutin işlerinizle meşgul olacaksınız.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Bugün enerjiniz düşebilir, aşk hayatınızda soğukluk yaşayabilirsiniz. İş ortamında özgüveniniz azalabilir. 15.02 sonrası maddi dünyada var olma sınavı vereceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Evinizde oturup dış dünyadan uzaklaşabilirsiniz. ailenizde kadın figürleri kariyer planlarınızı istemediğiniz şekilde yönlendirmeye çalışabilir. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde uyumu yakalamakta zorlanacaksınız. 15.02 sonrası aile meseleleri ön plana çıkacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Bugün yaratıcılığınızı ortaya koyamayabilirsiniz. Eğitim hayatınız ve seyahatlerinizde engeller ile karşılaşabilirsiniz. Aile ve kariyer hayatınızda anlaşmazlıklar öne çıkacak. 15.02 sonrası yakın çevrenizle haberleşmeleriniz artacak.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Maddi kısıtlılık yaşayabilirsiniz. İletişim sorunlarına açık bir gün. Projeleriniz iptal olabilir. 15.02 sonrası kazançlarınıza odaklanacaksınız.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Bugün partnerinize karşı mesafe alabilirsiniz. İş ortağınızla güven bağınız sınanacak. Bütçenizi dengelemekte zorlanacaksınız. 15.02 sonrası detaycı ve pratik yönünüz ortaya çıkacak.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay Aslan burcunda ilerlerken güne başlıyorsunuz. Psikolojik ve fiziksel yorgunluk hissedeceksiniz. Sanatsal çalışmalarınızda bazı engeller ile karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde özgüvensizlik yaşayabilirsiniz. 15.02 sonra kendi kabuğunuza çekileceksiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Aşk hayatınızda aradığınız güveni bulmakta zorlanacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İş ortamında patronunuzla sorun yaşayabilirsiniz. 15.02 sonrası arkadaşlarınız ve gönüllü çalışmalarınızla ilgileneceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Kariyerinize odaklanıp aile hayatınızı ihmal edebilirsiniz. İşyerindeki kadın figürleriyle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile uyum yakalamakta zorlanabilir ve özgüvensizlik hissedebilirsiniz. 15.02 sonrası kariyerinizle meşgul olacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Projelerinizde engeller ile karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizle bağlarınız kopabilir. Kariyer ve ev hayatınızda çatışmalara açık bir süreç. 15.02 sonrası yurt dışı ve akademik çalışmalarınız öne çıkabilir.

Kova ve Yükselen Kova
Ay Aslan burcunda ilerliyor. Finansal kısıtlılık yaşayabilirsiniz. İletişim sorunları yaşamaya açık bir gün. Yakın çevreniz umutlarınızı kırabilir. 15.02 sonrası borçlarınızı derleyip toparlama sınavı vereceksiniz.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. İkili ilişkilerinizde güven sorunları yaşayabilirsiniz. Projelerinizde üretkenliğiniz düşebilir. 15.02 sonrası proje ve ortaklıklar gündem olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.