Venüs 9 Ekim – 8 Kasım arasında Başakta ‘Emeksiz yemek olmaz’

Venüs 9 Ekim – 8 Kasım arasında Başakta ‘Emeksiz yemek olmaz’
Mutluluk, haz, keyif ve aşk gezegeni Venüs 9 Ekim'de Başak burcuna geçiyor. İlişkiler ve maddi dünyada

Aydan Şirin PEKCAN - Venüs başta ilişkiler ve aşk ile ilgili isteklerimizi değiştirecektir. Geleneksel, düzenli ve inisiyatif alınmaya istekli ilişkilerde kendinizi bulursunuz. Partnerinizin her talebine cevap verir ve ona yardım edersiniz. Sorumluluk almaya meyilli olacağınız bu zamanlarda sadakat ve güven duygusu önem kazanır. Duygular yerine mantığınız ile karar verirsiniz. Sadece detaylara takılıp takıntı yapmamaya çalışmalısınız. Bekarlar iş ortamından, sağlık kuruluşlarından aşkı hayatına çekebilir.

Venüs aynı zamanda sizi mutlu eden ve keyif veren alanları gösterir. Bu dönemde çalışmak, iş hayatınızda üretken olmak, evcil hayvanlarınız ile vakit geçirmek, sağlığınıza daha fazla özen göstermek ve temizlik, banka işlemleri gibi rutin işleriniz ile ilgilenmek daha keyif verebilir. İş ortamındaki kadın figürleri ile ilişkileriniz öne çıkacak. İş hayatınıza daha fazla önem verecek ve sorumluluk alacaksınız. Bitki ve toprakla ilgilenmek, psikoloji/sağlık eğitimlerine katılmak/dinlemek ilginizi çekebilir.

Para ve özdeğer ilişkisini de temsil eden Venüs, tabi ki bu süreçte paranızı çalışıp üreterek kazanmanın daha tatlı geleceğini gösteriyor. Çaba gösterip karşılığını alamayacağınız hiçbir konu olmayacaktır. Kendinizi ne kadar emek gösterir ve verimli olursanız o kadar değerli hissedeceksiniz.

Venüs Başak’tayken beslenmenize daha fazla özen gösterebilir, sağlıklı seçimlere yönelebilirsiniz. Düzenli beslenme programlarına merak salabilirsiniz.

Sağlık bakımından psikolojiniz, bağırsaklarınız, sinir sisteminiz hassas olacaktır.

Toplumsal anlamda yardımseverlik, gönüllü yardım çalışmaları, kuruluşlar öne çıkar. Hayvanseverlik ve hayvan hakları ile ilgili gündemler ön planda olacak...

Venüs Başak yolculuğu, Güneş, Yükselen ve Ay; Oğlak, Başak ve Boğa burçlarını parlatacak ve keyif yaptıracak.

Venüs’ün aldığı etkilere göre önemli tarihler

10 Ekim : Venüs ve Satürn arasında zorlayıcı bağlantı gerçekleşecek. İlişkilerde soğuma, kopma yaşanabilir. Keyifsiz hissedebilirsiniz. Finansal kısıtlılık yaşayabilirsiniz.

22 Ekim : Venüs ve Jüpiter arasında süper bir açı oluşacak. Keyfinize doyum olmayacak bugün bereketli ve bolluk enerjisi içinde olacaksınız. Her şeyi ayağınıza bekleyebilirsiniz ki zaten istekleriniz karşınıza çıkacak. Aşk hayatınızda parlayacak ve şansı yakalayacaksınız. Çok güzel etkileri olmasına rağmen abartmaya da meyilli olacaksınız. Özellikle iştahınıza dikkat etmelisiniz.

31 Ekim : Venüs ve Uranüs olumlu görünümü, aşk hayatınızda sürpriz gelişmeleri beraberinde getirebilir. Ama hızlı geldiği gibi etkisi hızlı da bitebilir, tedbirinizi alın. Ani para girişleri olabilir. Kısa sürecek bir projeye başlayabilirsiniz.

3-4 Kasım : Venüs ve Neptün karşıtlığı nedeniyle ilişkilerde hayal kırıklığına açık günler olacak. Ya da kandırıldığınız bir konu yüzünüze çarpabilir ve aydınlanabilirsiniz. İlişkilerde karşılığını alamayacağınız fedakarlıklar yapabilirsiniz. Maddi kayıplara dikkat edin. Sağlığınız hassa olacak ve doktor doktor gezebilirsiniz.

5-6 Kasım : Venüs ve Pluton arasında muazzam bir görünüm oluşacak. İlişkilerde cazibeniz ve zekanızla güç kazanacaksınız. Kimsenin size hayır diyemeyeceği bugünlerde karizmatik algılanacaksınız. Finansal alanda da güç kazanacaksınız.

7 Kasım günü Venüs burç değiştirecek. Takıntılar ve detaylarda boğulmamaya özen gösterin. Büyük pencereden bakamıyor olabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.