6 Mart 2018 Salı Günlük Burç Yorumları Oku - İş, aşk, para ve sağlık falı bu sayfada

6 Mart 2018 Salı Günlük Burç Yorumları Oku - İş, aşk, para ve sağlık falı bu sayfada
En çok okunan ve inandırıcı günlük burç yorumları Gazete Damga'da yer alıyor. Hayatınıza dair gelişmelerin yer aldığı anaizler siz değerli okuyucularımız için derlendi. İş, aşk, para ve sağlık falınız da bu sayfada. Peki 6 Mart 2018 Salı Günlük Burç Yorumları nasıl oluştu. İşte detaylar...

Astroloji ile ilgili en çok merak edilen konuların başında burç yorumları geliyor. Özellikle kadınlar yükseleninden tutun da en uyumlu olduğu burca kadar pek çok detayı araştırıyor. Hem de her gün. Siz değerli okuyucularımız için her gün yayınladığımız burç haberi bugün de yayında. Yeni bir umut sahibi olmak, hayata tutunmak veya bu yönde kararlar vermek istiyorsanız 6 Mart 2018 Salı Burç Yorumları Oku sayfası sizlerle...

günlük burç yorumları oku

6 Mart 2018 Salı Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

6 Mart 2018 Salı Günlük Burç Yorumları

6 Mart 2018 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Merkür'ün burcunuza geçmesiyle, fiziksel ve zihinsel aktiviteniz yükseliyor. Bugün değişken ve hızlı hareket ederek, birçok özelliğinizi ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. İlişkilerinize akılcı bir tavırla yaklaşarak, sorunlarınızı çözmeyi başarıyorsunuz. İletişim konusunda başarılı bir performans içindesiniz. Komşu ve yakın dost ilişkileriniz canlanıyor.

6 Mart 2018 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Merkür gezegeni, bilinçaltınızı hızlı bir şekilde ortaya çıkarıyor. Düşünce bazında yapılandırdığınız planlarınızı, akıllıca yaşama geçiriyorsunuz. İnatçı ve sistemli hareket ettiğiniz zaman, istekleriniz size çok uzak değil. Sabırlı davranışlarınız takdir görüyor.

6 Mart 2018 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç arkadaşlıklar ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Tartışma ortamlarından uzak kalmayı başarabilirseniz, kendinizi çok daha iyi yansıtabileceksiniz. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz. Meraklı davranışlarınız ortaya çıkacak.

6 Mart 2018 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

İşinizle ilgi girişimciliğiniz ön plana çıkıyor. Potansiyelinizi arttırma yoluna gidebilirsiniz. Beğendiğiniz konularda kendinizi daha da mükemmel yetiştirmek isteyebilirsiniz. Bugün, partnerinizin size yaklaşımları çok önemli. Düşüncelerinizi onunla paylaşmak ve destek almak adına başlattığınız girişimciliğiniz ses getirecek.

6 Mart 2018 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Merkür gezegeni kombinasyon burcunuz Koç'a geçerken, size cesaret ve aktivite kazandırıyor. Toplumsal olaylarda göz dolduracak davranışlar peşinde olacaksınız. Mesleğinizi kişisel tarzınızla birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.

6 Mart 2018 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Düşüncelerinizde belli bir disiplin getirerek yaratıcılığınızı güçlü bir şekilde ortaya koyacaksınız. Bugün, kendinizi başkalarının işine adamak isteyebilirsiniz. Meraklı yönleriniz ortaya çıkıyor ve sizden saklanan sırları öğrenmek isteyebilirsiniz. Kişisel duygularınızı ve bilgilerinizi sınamak için güzel bir gün. İç sesinizi dinlemelisiniz.

6 Mart 2018 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Merkür gezegeni karşıt burcunuz Koç'a geçerken, bireysel ve ortak ilişkilerinizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Zeka kapasitenizde artış var. Hafızanızı kolay bir şekilde kullanacağınız bugün, haksızlıklar karşısında tepkili olabilir ve çevrenize yeni bir savunma taktiği ile yaklaşabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin fikri önem kazanıyor.

6 Mart 2018 Salı AKREP Burç Yorumu:

Çalışma yaşantınızda esnek ve aktif davranışlar sergilemekle, çalışma arkadaşlarınıza iyi bir motivasyon örneği oluyorsunuz. Bugün, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir.

6 Mart 2018 Salı YAY Burç Yorumu:

Ay'ın konumu maddesel konulara daha fazla ağırlık vermenizi sağlarken, Merkür kombinasyon burcunuz Koç'taki yolculuğuna başlıyor. Partnerinizi zekanız ve fikirlerinizle etkiniz altına almayı başarıyorsunuz. Bireysel davranmanıza rağmen, onun üzerinde etkiniz inkar edilemeyecek kadar olumlu seyrediyor.

6 Mart 2018 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Bugün evinizle ilgili değişimler söz konusu olacak. Eşya alım satımı ve ev düzeninizde bazı aktiviteler gündeme gelecektir. Bazılarınız kardeşlerinizi ve yakınlarınızı evinizde ağırlama fırsatı bulacaksınız. Yalnız yaşayanlar aile ortamını özleyerek, dostlarıyla iletişim kurma yoluna gideceklerdir. Ruh sağlığınızı destekleyici davranışlar içinde olacaksınız.

6 Mart 2018 Salı KOVA Burç Yorumu:

Sezgilerinizi istediğiniz alanda kullanabileceğinizi çevrenize ispat etmelisiniz. Bugün, iletişim konusunda hızlı hareket ediyor olmanız, gününüzü iyi kurgulamnıza neden olacak. İsteklerinizdeki artışlar, yaşam kalitenizle paralel ilerlerken, bazı masraflarınızı kısıtlamanız gerektiğini unutmamalısınız.

6 Mart 2018 Salı BALIK Burç Yorumu:

Yaşamı olduğu gibi kabul eden ve oyunları kurallarına göre oynayan, ender kişilerden birisiniz. Zarif kişiliğiniz altında, güçlü bir karakter yatıyor. Bugün, sizin için değerli olan dostlarınızı ağırlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Yaşanan olayların sonrasında, çevrenize bıraktığı yansımanın, önemli olduğunu siz de biliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum