6 Temmuz 2018 Cuma ezanı saat kaçta? Anlamlı Cuma mesajları

6 Temmuz 2018 Cuma ezanı saat kaçta? Anlamlı Cuma mesajları
İstanbul'da cuma namazı saat kaçta kılınacak sorusunun cevabı araştırılıyor. Müslümanlar için büyük önem arz eden cuma namazı hakkındaki vakit bilgileir haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en kalabalık nüfusunun olduğu il konumunda bulunan İstanbul'da cuma namazı saat kaçta kılınacak sorusu her hafta soruluyor ve öğrenilmek isteniyor. Allah'a karşı görevlerini yerine getirmek isteyen milyonlarca müslümanın sürekli olarak araştırdığı saatlerle ilgili hazırladığımız haberimizde 6 Temmuz Cuma namza vakitleri bulunmaktadır.

İstanbul 6 Temmuz Cuma namaz vakitleri
6 Temmuz 2018 Cuma İstanbul İmsak namazı vakti: 03:33
6 Temmuz 2018 Cuma İstanbul sabah namazı vakti: 05:31
6 Temmuz 2018 Cuma İstanbul öğle namazı vakti: 13:15
6 Temmuz 2018 Cuma İstanbul ikindi namazı vakti: 17:13
6 Temmuz 2018 Cuma İstanbul akşam namazı vakti: 20:46
6 Temmuz 2018 Cuma İstanbul yatsı namazı vakti: 22:35

cuma namazı

Cuma mesajları

Bu dünya fani sakın güvenme, giden gelmez, gelen durmaz, Allah sevgisi gönülden çıkmaz… Gönlünüz iman mekânınız cennet olsun, hayırlı Cumalar…

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rizkimizi azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapi aratma, muhannete muhtaç etme

Allah'ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.

Rablerinden korkanlar bölük bölük cennete sevk edilmektedir. Nihayet oraya vardıklarında kapıları açılır ve bekçileri onlara: Selam sizlere ne hoşsunuz; ebedi olarak içinde kalmak üzere haydi girin oraya derler. Hayırlı Cumalar.

Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar!

Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın…Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.

Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma'ya.

Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,endişe içinde yenen baldan daha tatlıdır. Namus içinde yaşanan bir çadır, ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir. Cumanız Mübarek Olsun

Allah yolundan ayrılmayalım ne kadar sabrınızı zorlasalar karşılarında gene sabır bulacaklardır hayırlı cumalar

Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar. Ya Rabbi bu mübarek cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç. Amin. Hayırlı Cumalar.

Belki kalbindir acıyan. Belki bedenin. Belki de ruhundur kıvranan. Belki de bin bir türlü muamma. Her ne durumda olursan ol diline yakışır bu dua. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimi. Ya Rabbi; Razı olmadığın şeylerden ne yapmışsak hepsini affet. Dua ile cumamız mübarek olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.