7 Ekim 2023 Cumartesi Burç Yorumları! Burcunuz bugün ne söylüyor?

7 Ekim 2023 Cumartesi Burç Yorumları! Burcunuz bugün ne söylüyor?
 DAMGA Editörü
Hayatınıza yeni bir bakış açısı kazandırmak ister misiniz? 7 Ekim 2023 Cumartesi Günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık Burç Yorumları haberimizde yer alıyor.

Günlük burç yorumları 7 Ekim 2023 Cumartesi gününde de araştırılıyor. Binlerce kişi iş, aşk, kariyer ve sağlık falları ile neler yaşayabileceğine dair öngörülerde bulunmak istiyor. Diğer yandan tüm burçların günlük yorumları da yine haberimizde yer alıyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu bugün sizlere neler söylüyor? Burçların özellikleri bugününüzü veya ilerleyen günlerinizi nasıl etkileyecek? Yeni günün başlamasıyla birlikte kısa kısa özetler halinde 7 Ekim 2023 Cumartesi iş, para, aşk, sağlık ve kariyer fallarını içeren Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burç yorumları bu sayfada yer alıyor.

Güzelliğe karşı güçlü bir takdiriniz var. Disiplinli ve çalışkansınız. Bağımsızlığınıza ve bireyselliğinize değer veriyorsunuz. Bu sizin için bir değişim yılı. Aslında, daha fazla kişisel özgürlük talep edeceksiniz, bu yüzden sizi geride tuttuğunu düşündüğünüz her şeyden vazgeçeceksiniz.

burc-yorumu-oku.jpg

7 Ekim 2023 Cumartesi KOÇ BURCU YORUMLARI

(21 Mart - 19 Nisan)
★★★

Bugün, akrabalarınızla, kardeşlerinizle ve komşularınızla aranızı bozan bir şeye hazırlıksız yakalanabilirsiniz. Bir dakikanızı ayırın ve nefesinizi toplayın. Yönünüzü alın. Olaylara başka birinin bakış açısından bakın, böylece olaylara yaklaşımınızda ince ayar yapabilirsiniz. Bu gece: Mahremiyet arayın.

7 Ekim 2023 Cumartesi BOĞA BURCU YORUMLARI

(20 Nisan - 20 Mayıs)
★★★★

Bugün bir arkadaşınız ya da bir grubun üyesi, özellikle mali konulardaki tutumları konusunda sizi şaşırtabilir. Ya da belki bu sahip olduğunuz bir şeyle, bir sahip olduğunuz şeyle ilgilidir. Belki sizden para istiyorlar ya da size ödeme yapmayı reddediyorlar. İyi değil. Bu gece: Affedici olun.

7 Ekim 2023 Cumartesi İKİZLER BURCU YORUMLARI

(21 Mayıs - 20 Haziran)
★★★

Bazılarınız bir patronun, ebeveynin, öğretmenin veya polisin söylediği bir şeye şaşırıyorsunuz. "Yakalanmış!" Bu sizi rahatsız edebilir veya isyankar ya da kızgın hissetmenize neden olabilir. Soğukkanlılığınızı kaybetmeden önce bir dakikanızı ayırın. Nezaketin gücünü asla küçümsemeyin. Bu gece: Açıklama alın.

7 Ekim 2023 Cumartesi YENGEÇ BURCU YORUMLARI

(21 Haziran-22 Temmuz)
★★★

Sizi hazırlıksız yakalayabilecek ve hatta sinirlendirebilecek tartışmalı konulardan uzak durun. Karnınızı kızartmayın. Diğerleri seyahat planlarında veya yüksek öğrenim, tıp ve hukukla ilgili herhangi bir konuda engellerle karşılaşabilir. Her şeyi iki kez kontrol edin, böylece ne olduğunu bilirsiniz. Bu gece: Uyanık olun.

7 Ekim 2023 Cumartesi ASLAN BURCU YORUMLARI

(23 Temmuz - 22 Ağustos)
★★★

Banka hesabınızla ve miraslar ve ortak mülklerle ilgili her şeyle iletişim halinde kalın, çünkü birdenbire bir sorun yaratabilir. Hiçbir varsayımda bulunmayın. Ayrıntılara göz atın, böylece güncel bilgilere sahip olursunuz. Gerçekleri anladığınızdan emin olmak için arkadaşlarınıza ve grup üyelerine karşı sabırlı olun. Bu gece: Kararlı ol.

7 Ekim 2023 Cumartesi BAŞAK BURCU YORUMLARI

(23 Ağustos - 22 Eylül)
★★★★

Büyük olasılıkla, bir partneriniz veya yakın arkadaşınız bugün size ters bir atış yapacak. Eğer hazırlıksız yakalandığınızı düşünüyorsanız aşırı tepki verebilirsiniz. Ya da belki bir arkadaşınızdan ya da partnerinizden gelen bir haber sizi ebeveyninizden, patronunuzdan ya da yetkili birinden rahatsız edebilir. (“Ne dedi?”) Daha sonra pişman olacağınız hiçbir şey söylemeyin. Bu gece: Sabır.

7 Ekim 2023 Cumartesi TERAZİ BURCU YORUMLARI

(7 Ekim - 22 Ekim)
★★★

İşinizle, sağlığınızla ve hatta sahip olduğunuz evcil hayvanınızla ilgili bir konu bugün tüylerinizi diken diken edebilir. Bu, özellikle politika veya din hakkında konuşmaya başlarsanız, sizi başka bir kültürden biriyle anlaşmazlığa düşürebilir. (Göğsünüzden bir şey çıkarmak istediğinizde gömleğinizi açık tutmak zordur.) Bu gece: Çalışın.

7 Ekim 2023 Cumartesi AKREP BURCU YORUMLARI

(27 Ekim-21 Kasım)
★★★★

Ebeveynler: Lütfen bugün çocuklarınız konusunda dikkatli olun, çünkü bu onlar için kazalara açık bir gün olabilir. Her zaman nerede olduklarını bilin. Küçük çocukları tehlikeli durumlardan koruyun. Bu arada sosyal planlar aniden iptal edilebilir. Spor kazalarına karşı korunun. Bu gece: Anlayışlı olun.

7 Ekim 2023 Cumartesi YAY BURCU BURCU YORUMLARI

(22 Kasım-21 Aralık)
★★★

Bugün aile sohbetleri beklenmedik bir olay nedeniyle hararetli olabilir. Ev aletleri bozulabilir veya küçük bir kırılma meydana gelebilir, bu da tartışmaya yol açabilir. Hayal kırıklıklarınızı başkalarından çıkarmayın. Ya sorunun bir parçası olursunuz ya da çözümün bir parçası olursunuz. Bu gece: Yardımcı olun.

7 Ekim 2023 Cumartesi OĞLAK BURCU YORUMLARI

(22 Aralık - 19 Ocak)
★★★★

Söylediğiniz ve yaptığınız her şeye dikkat edin, çünkü bu sizin için kazalara açık bir gün olabilir. Bu nedenle konuşmadan önce düşünün. Bir iş arkadaşınızla tartışmanıza neden olacak bir şeyden rahatsız olabilirsiniz. Kesin olan bir şey var; israftan nefret ediyorsunuz. Bu gece: Hayaller.

7 Ekim 2023 Cumartesi KOVA BURCU YORUMLARI

(20 Ocak - 18 Şubat)
★★★

Bugün çocuklarınıza karşı sabırlı olun. Aynı şekilde romantik partnerlerinize karşı da sabırlı olun. Bu arada gözlerinizi açık tutun çünkü para bulabilir veya kaybedebilirsiniz. Eşyalarınızı kaybolmaya, çalınmaya veya hasara karşı koruyun. Bu gece: Paranızı biriktirin.

7 Ekim 2023 Cumartesi BALIK BURCU BURCU YORUMLARI

(19 Şubat - 20 Mart)
★★★

Bugün taze, yeni fikirler veya aniden ortaya çıkan sıra dışı bir şey nedeniyle heyecanlanabilirsiniz. Belki harekete geçmek istiyorsunuz ama bir aile üyeniz ya da evdeki bir durum önünüze çıkıyor ya da size karşı çıkıyor. Kolayca yapar. Bu gece: Nazik ol.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.