7 Haziran 2018 Perşembe Burç Yorumları Oku | İş, Aşk, Para ve Sağlık Falınız Bu Sayfada

7 Haziran 2018 Perşembe Burç Yorumları Oku | İş, Aşk, Para ve Sağlık Falınız Bu Sayfada
Hayatınızda yeni kararlar almak ve onları uygulamak için bir kıvılcım bekliyorsanız doğru yerdesiniz. 7 Haziran 2018 Perşembe Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte para, aşk, sağlık ve iş durumunuz haberimizde.

Bugün yükselenim ne söylüyor, doğum günüme göre hangi burcum ve burç yorumlarında hakkımda ne yazıyor gibi soruların cevabı haberimizde yer alıyor. Hayata bakışınızda değişiklikler yaşanacağına inandığımız burç yorumları hakkında sizlerin de değerlendirmelerini bekliyoruz. İşte 7 Haziran 2018 Perşembe Burç Yorumları

günlük burç yorumları oku

7 Haziran 2018 perşembe Günlük Burç Yorumları

7 Haziran 2018 perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Düşündüğünüz olayları çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün. İletişim konusunda oldukça başarılı bir grafik çiziyorsunuz. Bugün Ay ve Merkür İkizler'de ilerlerken, yakın ilişkilerinize renkli fakat dağınık bir hava verebilir. İlgi alanlarınız çok fazla ve geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Bugün tercihlerinizi doğru yapmalısınız.

7 Haziran 2018 perşembe BOĞA Burç Yorumu:

Sınırlarınızı çok iyi çizeceğiniz bugün içinde maddesel kaynaklarınızı belirlemek için gerekli donanıma sahipsiniz. Ay'ın bulunduğu konum para evinizi olumlu bir şekilde vurgulayacağınızı gösteriyor. Finans konularında belirleyici davranışlar içinde olacaksınız. Etkili konuşmalarınız çevrenizde iyi yansımalara neden olacaktır.

7 Haziran 2018 perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

Meslek yaşantınızla ilgili bazı tereddütler gündem konusu olabilir. Değişken ve aceleci tavırlarınız yüzünden fırsat kayıpları yaşayabilirsiniz. Sosyal statünüzü etkileyecek görüşmeleriniz gündeme gelecektir. Sözlerinizi doğru zamanda kullanmalısınız. Özellikle partnerinizle aranızda istenmeyen konuşmalar geçebilir dikkat etmelisiniz.

7 Haziran 2018 perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Başkalarının fikirlerine ilgi göstereceğiniz ve olayları kendi tarzınıza göre yorumlayacağınız bir gün. Çeşitli nedenlerden dolayı bilinç altınızın sizi yönlendirmesine izin veriyor ve yaşamı her konuda sorguluyorsunuz. İçsel sesinizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmasından dolayı, bilgi dağarcığınızı entelektüel düzeyde arttırabilirsiniz.

7 Haziran 2018 perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz ve sıra dışı konulara ilgi duyan kişilerle bir arada olacaksınız. Kişisel başarınızı destekleyici özel arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hayır dememelisiniz. Kendinizden daha genç kişilerle bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız. Bugün yalnızlık duygunuzu yenmelisiniz.

7 Haziran 2018 perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün işinizle ilgili yeni yapılanmalar söz konusu olacak, özellikle ısrarcı davranmalısınız. Değişkenlik size zaman kaybettirebilir. Partnerinizin tutum ve davranışlarınızda kusur aramak onu üzebilir. Tenkitçi yönlerinizi karşı tarafa yansıtmamalısınız. Çalışma yaşantınızda çeşitli ve orijinal fikirlerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün.

7 Haziran 2018 perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

Mantık ve duygu çatışmaları yaşayacağınız bir gün. Düşünceleriniz gerçekleştirme konusunda yaşamın tüm detaylarını merak ediyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız, bir çok kişiye garip gelebilir, fakat siz, bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz.

7 Haziran 2018 perşembe AKREP Burç Yorumu:

Partnerinizle aynı elektriği paylaşmak istediğinizi farkındasınız ve bugün bir çok aktiviteye birlikte katılmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınızı ve maddesel gücünüzü onunla paylaşmaktan hoşnut olacaksınız Duygularınızı güzel sözlerle süslemek isteyebilirsiniz. Anlamlı olayları paylaşmak için her türlü şartların uygun olduğu bir gün.

7 Haziran 2018 perşembe YAY Burç Yorumu:

Ay ve Merkür karşıt burcunuz İkizlerde ilerlerken zıt kutup karmaşası yaşayacaksınız. Alınganlıklardan uzak kalmalı ve partnerinizin sözlerinden yanlış anlamlar çıkarmamalısınız. Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapmaktan zevk alacağınız bir gün. Bugün, onlarla ortak çalışmalar içinde olmanız sizi de mutlu edecek.

7 Haziran 2018 perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

Bugün Ay'ın konumu çalışma yaşantınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Rutin çalışmaktan hoşlanmıyorsunuz. Yaşam tarzınızı ve günlük yaşantınızı işinize endeksleyerek yaşayacağınız bir gün. İkilem yaşamayı istemediğiniz için, olayların çözümünü kendi başınıza halletme yolunu seçeceksiniz. Duygularınızı denetlemekten yanasınız.

7 Haziran 2018 perşembe KOVA Burç Yorumu:

Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız bir çok kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyecek ve daha sonra onların ilginç teklifleri ile karşılaşacaksınız. Enerjiniz güçleniyor.

7 Haziran 2018 perşembe BALIK Burç Yorumu:

Ani değişimlere hazır olun. Merkür İkizler'de ilerliyor. Zekanızı ön plana çıkaracak aktif işler peşinde olacak ve birçok yeni işlerin altına imza atacaksınız. Bugün daha sosyal olma ihtiyacı içindesiniz. Katılacağınız toplantılarda yardım amaçlı çalışmalarınız olacaktır. Kısa süren küçük yolculuklar gündeminizi kapsayacaktır.

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.