BİM'e ne zaman valiz gelecek? 2023 BİM valiz fiyatları

BİM'e ne zaman valiz gelecek? 2023 BİM valiz fiyatları
BİM'e ne zaman valiz geleceği merak konusu. BİM valiz fiyatları en çok araştırılanlar arasında yer aldı. BİM bavul ve valiz küçük boy, orta boy, büyük boy fiyatları haberimizde.

Hayatın birçok alanında kullanılan ve farklı çeşitleri ile de tercih edilen valizler için en çok satış yapışan yerlerden biri BİM. Peki, BİM'e ne zaman valiz gelecek? 2023 BİM valiz fiyatları haberimizde yer almaktadır.

Tatile giderken, seyahate çıkarken veya bir iş gezisinde ebatlarına göre valizler çok işe yarıyor. Kolay taşınabilirden çekilebilenlere kadar konfor alanlarına yönelik farklı fiyatlandırması bulunan ürünleri en çok satan firmalardan biri de BİM. Aktüel ürünler katalogunda sıkça yer verilen valizler için yaz günlerinin bitmesine rağmen araştırmalarda bulunuluyor.

286678412-1041358253242110-4792678487634894081-n.jpg

2023 valiz ve bavul fiyatları

Yaşa, hacme ve büyüklüğe göre birçok kategoride işe yarayan bavullar için son dönemde aramalar sıklaştırılıyor. Tatile çıkacakların yanı sıra evlerinde saklama yeri olarak kullanmayı düşünenler veya farklı amaçla tercih edenler valiz fiyatları hakkında internette sorgulamalarda bulunuyor. Bu haberimizde sizler için hazırladığımız önerileri bulabilir ve fiyatları görüntüleyebilirsiniz.

2023-bim-valiz-fiyatlari.webp

BİM'de valiz ne kadar? 2023

Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden biri olan BİM'de haftanın birkaç günü yayımlanan aktüel indirim katalogunda çok sayıda ürün indirimli olarak sunuluyor. Ucuz alışveriş yapmak isteyenler de fırsatları kaçırmamak adına takip etmeye çalışıyor. BİM'e son olarak gelen EXPO 3'lü Valiz Seti 1.799,00 liradan satışa sunulmuştu. Ancak şu an ne zaman geleceği bilinmiyor.

2023-bim-bavul-valiz-fiyatlari.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.