Botokstan 10 kat daha etkili! Cildinizdeki değişime inanamayacaksınız!

Botokstan 10 kat daha etkili! Cildinizdeki değişime inanamayacaksınız!
Baharatlar kullanılarak hazırlanan bu cilt maskesi, cildinize yepyeni bir görünüm kazandırmaya aday…

Ali Birerdinç - En faydalı baharatlardan biri olduğu kanıtlanan zerdeçalın cilt maskelerinde de kullanıldığını biliyor muydunuz? Bu zerdeçal maskesi, cildinizi gerginleştirirken ışıltı da katıyor. Peki Hollywood starlarını da kullandığı bu maske nasıl hazırlanıyor ve uygulanıyor? İşte cevabı…

Güzellik uzmanlarından da onaylı olan bu maskeyi zerdeçal karıştırdığınız bal veya aloe vera ile birlikte cildinize uygulayabilirsiniz. Zerdeçal tozunu bu ikiliden biri ile karıştırdıktan sonra göz bölgeniz hariç yüzünüzün tamamına nazikçe sürebilirsiniz. Bal veya aloe vera ile karıştırarak macun kıvamına getirdiğiniz zerdeçal maskesini uyguladıktan sonra ise 20 dakika bekleyip durulayabilirsiniz. Öte yandan zerdeçal maskesi hazırlarken yoğurt da kullanmanız mümkün. Haftada iki veya üç kez kullanıma uygundur.

Ciltte oluşan lekeleri, renk eşitsizliklerini ve solgunluğu önleyen zerdeçal, anında parlaklık ve yumuşaklık kazandırır, pürüzsüz bir cilde ulaşmanızı sağlar. Hassas ciltlerde ilk önce küçük bir bölgede test ettikten sonra uygulanması tavsiye edilir. Bilinen bir yan etkisi olmayan zerdeçal maskesi ciltte zerdeçaldan gelen hafif sarı bir kalıntı oluşturabilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.