Gelin İzmir'den damat Kars'tan

Gelin İzmir'den damat Kars'tan
Karslı iş insanı Erdal Güngör’ün oğlu İlker Güngör, İzmirli Bilge Olgun ile hayatını birleştirdi. Genç çiftin nikahını Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak kıyarken, düğün renkli görüntülere sahne oldu

İBB Avcılar Deniz Köşkler Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen düğünde binlerce seveni Olgun ve Güngör ailesini yalnız bırakmadı. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak genç çiftin nikahını kıyarken, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, CHP Büyükçekmece Belediye Meclis Üyeleri Coşkun Tanış, Coşkun Kaynak, Aziz Zengin, AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Bedir Gürses, CHP Büyükçekmece eski ilçe başkanı Erol Şahin, CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı ve İstanbul Milletvekili Adayı Çetin Çapan, İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Mert, Büyükçekmece Rumeliler Dernek Başkanı Ercan Çiftçi, CHP Büyükçekmece İlçe Başkan Yardımcısı Bilal Abay ile çok sayıda davetli düğüne katılım gösterdi.
 

Kafkas figürleri sergilendi

Erdal İnşaat’ın sahibi Erdal Güngör biricik oğlunun düğününde zaman zaman duygulu anlar yaşarken, yer yer Kafkas figürleri ile de diğer oynayanların arasına katılarak boy gösterdi. İzmir’li bankacı gelin Bilge Olgun ve İnşaat Mühendisi İlker Güngör  çiftinin anne babaları Emine & İlhan Olgun ile Sunay & Erdal Güngör çifti bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere tek tek teşekkür etiler.

 

mehmet mert

ilker güngör bilge olgun

Tekin telefonla tebrik etti

İzmir'de bulunduğu için düğüne katılamayan, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ise nikah kıyıldığı anda İzmir'den arayarak genç çifti kutladı. Çiçeği burnunda çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Tekin, “Allah sizleri hiç ayırmasın, her daim mutlu olun, mutlu kalın” dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.