Gökhan Özoğuz ile Hasan Kaçan'în 15 Temmuz kapışması!

Gökhan Özoğuz ile Hasan Kaçan'în 15 Temmuz kapışması!
15 Temmuz'u andığımız önemli günde iki ünlü isim afiş sebebiyle sosyal medyada birbirine girdi. Hazırlanan afişleri beğenmediğini söyleyen Gökhan Özoğluz'a Hasan Kaçan'dan sert tepki geldi.

3 yıl önce FETÖ'cülerin darbe girişimini halkın iradesi bastırmıştı. 251 şehit verdiğimiz ve geride binlerce gazi ile birlikte gözü yaşlı insanlar bırakan saldırıların 3. yılında afiş tartışması yaşandı. Gökhan Özoğluz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz görsellerini beğenmediğini söyleyerek Türk askerinin gösterilmek istenen durumda zarar göreceğini söyledi. Hükümete yakınlığı ile bilinen oyuncu Hasan Kaçan'dan da cevap geldi. İki ismin tartışması sosyal medyaya damga vurdu.

Olgu itibarını zedeler!
Gökhan Özoğuz, 15 Temmuz için hazırlanan bazı afişlere tepki gösterdiği paylaşımında "Bu çizimlerinden nefret ediyorum. Çok yanlış. Olayı sanki bütün Türk askeri yapmış gibi hissettiriyor. Türk askeri olgunun itibarını zedeler mi diye düşünmeden konması korkunç. Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk askeridir. Bunlar derhal yasaklansın" dedi.

Sus Gökhan!
Özoğuz'un paylaşımına tepki gösteren oyuncu Hasan Kaçan ise "Çizimlerden değil darbecilerden nefret edeceksin Gökhan! Alçak darbeciler 251 evladımızı şehit etti Gökhan! 251 can toprak altında Gökhan! Büyüklerinden hiç bir şey öğrenmediysen, şehit evinde edeple susulacağını da mı öğrenmedin Gökhan! Bu memleket şehit evi Gökhan! Sus Gökhan!" yorumunu yaptı.

Türk askerini temsil eder
Bunun üzerine Özoğuz, "Hasan biz senden iyi biliriz vatanı milleti kayıtsız şartsız sevmeyi de, darbeyi nasıl lanetleyeceğimizi de, o geceki 252 tane şehidimizi nasıl yad edeceğimizi de. O afişlerde darbeci askerlerin resimleri olmadığı sürece Türk askerini temsil eder. Askerimizi de yedirtmeyiz" dedi.

hasan kaçan 15 temmuz tweeti

gökhan özoğuz 15 temmuz tweeti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.