Kübra Yıldırım kimdir? Annesinden sosyal medyada dikkat çeken mesajlar

Kübra Yıldırım kimdir? Annesinden sosyal medyada dikkat çeken mesajlar
Adnan Oktar suç örgütüne yönelik gerçekleştiren operasyonda cezaevine gönderilen isimlerden biri olan Kübra Yıldırım günün en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Onu gündeme taşıyan ise annesinin mesajları. Peki Kübra Yıldırım kimdir? İşte detaylar...

Uzun süre A9 ekranlarında yayınlanan programlarında işlenen konular ve yaptıkları danslarla gündemi meşgul eden kediciklerin birçoğu, gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde cezaevine gönderilmiş, bazıları da serbest bırakılmıştı. Kübra Yıldırım'ın annesi Twitter'dan yazdığı mesajlarla günün en çok konuşulan ismi oldu. Kızı da TT listesine girdi. Birçok kişi Kübra Yıldırım kimdir? sorusunu sormaya başladı.

Oktay Bey'den Allah razı olsun!
Kendisi ve örgütüne yönelik operasyonda tutuklanan ve cezaevine gönderilen Adnan Oktar'a teşekkür eden ve 'Allah razı olsun' diyen anne Yıldırım şunları yazdı; "Sevgili kızım Kübra Yıldırım iftiralar yüzünden 17 ay hapis yattı. 17 ay boyunca canım kuzumun sesini 10 dakika duyabilmek için bir hafta beklemek zorundaydım.  Soğuk kış aylarında ısıtma sisteminin yetersiz kaldığından dolayı tir tir titreyerek uykusundan kalkıyordu. Masum olmasına rağmen bu genç yaşında kızım Kübra Yıldırım 17 ay hapis yattı. Şimdi de ev hapsinde bulunduğu için bizi ziyaret edemiyor. Hapis hayatını canım kızım ilk defa bu iftiraları atanlar yüzünden yaşıyor! Kızım Kübra Yıldırım ile istediğimiz zaman görüşüyorduk, istediğimiz zaman kendisini ziyaret eder, istediği zaman da kızım bizi ziyaret ederdi. Fakat bu operasyon yüzünden birçok aileler gibi biz de mağdur duruma düştük. Kızım Kübra Yıldırım ile iftihar ediyorum! Tüm baskılara rağmen: „Ölürümde müslümanlara iftira atmam“ dedi!  Rabbim kızımı bu genç yaşında Medrese-i Yusufiye ile şereflendirdi, elhamdülillah. Evlatlarım Mehmet ve Kübra Yıldırım'ın böyle iman dolu bir hayat yaşamalarına vesile olan Adnan Oktar Beyefendi'den Allah razı olsun. Kendisinin ve arkadaşlarının yakın zamanda tahliye olacaklarından hiç şüphem yok."

Kübra Yıldırım kimdir?
Sabah'ın haberine göre kızkardeş grubundadır. Ağabeyi Mehmet Yıldırım ile birlikte Almanya'dan gelmişlerdir. A9 tv canlı ayınlarına çıkar. Yayınlarda seksi dans eder.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.