Mayıs ayı enerjimiz nasıl olacak?

Mayıs ayı enerjimiz nasıl olacak?
Bu ay enerjimiz, duygusal ve ruhsal durumumuzla bağlantılı olarak 2-3 günde bir inişler ve çıkışlarla değişkenlik gösterecektir. Çok daha alıngan, hassas ve duygusal tavırlarla olaylara tepkimiz sessiz bir şekilde içe yöneltme ve biriktirme şeklinde çalışacağından, karamsarlık ve gerilimlere açık olabileceğimiz bir dönemde olacağız. Tepkilerimizi pasif agresif tarzda ortaya çıkarabiliriz.

Enerjimiz daha çok içe yöneleceğinden, negatif duyguların birikimi söz konusu. Bu durum- keskin sirke küpüne zarar verir-sözünü unutmamamız gereken dönemleri özellikle işaret ediyor.
Korkularımızla yüzleşebilirken, kimi zaman geçmişe özlem duygularımız yoğunlaşabilir. İhtiyaçlarımız konusunda yetersizlik ya da güvensizlik duyguları duygusal anlamda yıpratabilir.
Aile, ebeveynler, ev, yuva, çocuklar, hatta onların bakım ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmek, beslenme hatta sağlık sorunları da gündemimizde yoğun olacaktır.
Enerjinin bu kadar çok içselleşebileceği bu ay, özellikle psikolojik kökenli rahatsızlıklara zemin hazırlayabilir.
Beslenmeye dikkat etmemiz, bol sıvı tüketmemiz oldukça önemli.
Duygusal gerilimin yaratacağı etkinin yanında, aşırı veya sağlıksız beslenmek, mide sorunları, kalp- tansiyon ve diyabet sıkıntılarını tetikleyebilir.
Yüksek gerilimin ve biriktirme enerjisinin yüksek olduğu bu dönem, kalınbağırsak sorunlarına ve kabızlığa karşı dikkatli olunmalı. Bol sıvı ve lifli gıdalarla beslenmeye özen göstererek, enerjimizi dışarı atacak egzersiz, yüzme, yada yürüyüşler yapabilir, hatta sevdiklerimize, ailemize sağlıklı güzel sofralar hazırlayabiliriz.
Baş ağrıları ve migren atakları, özellikle bu ay sık görülebilir. Duygusal gerilimin de çok fazla tetikleyebileceği bu durum nedeniyle, enerjimizi hiç olmazsa evimizde yapabileceğimiz tadilat-tamirat ya da dekorasyonla atmaya çalışabilir, eski resim albümlerimizi düzenleyebiliriz..
Ramazan bayramı vesilesiyle, ihtiyaç sahiplerine gıda yada kıyafet yardımında bulunmak nisan ayındaki enerjileri kullanmanın en güzel yolu olacaktır.


Uranyen Astrolog
Dt. Handan Soyşekerci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.