Elektronik cihazlar aksayabilir, zihniniz bulanabilir.. İşte sebebi

Elektronik cihazlar aksayabilir, zihniniz bulanabilir.. İşte sebebi
Merkür Retrosu'nun Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarına etkileri...

Merkür başak burcunda 22 Ağustos- 17 Eylül arasında retro harekette olacak. Gölge etkilerini şimdiden hissetmeye başladık. Bittikten sonraki 2-3 gün de etkiler sürebilir. Merkür yarın gece geri hareketi için durağan pozisyona geçecek. 17 Eylül'e kadar retro hareketini tamamlayacak.

Merkür retro hareketteyken iletişim, elektronik cihazlar, yolculuklar ve projelerle ilgili karışıklıklar yaşanabilir. Zihinsel bir bulanıklık hissedilir. Resmi işlemler, ameliyat, operasyon, nikah, sunum, toplantılar gibi önemli işlerin başlangıçları bu dönemde yapılması önerilmez. Yeni bir işe başlayacaksanız 17 Eylül sonrasını tercih etmelisiniz.

Merkür başakta retro harekette olacağı için öncelikle iş hayatınız, iş arkadaşlarınız ve patronlarınız, sağlığınız, evcil hayvanınız ve rutin işlerinizle ilgili meseleler gündem olacak. Başak hizmet etmek, çalışmak, üretmek, düzen, temizlik ve inisiyatif almak demektir. Merkür retrodayken çalışmak ve sorumluluk almak zorlaşabilir ya da çalışırken birtakım zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Retro dönemi geçmişe bir dönüp baktırır. Eksik kalan, tamamlanmamış projelerinizi her ne kadar zor gelse de derleyip toparlamak için ideal vakitlerdir. Yarım bıraktığınız bir kitabı bitirebilir, yazı çalışmanızı tamamlayabilirsiniz. Patron ve iş arkadaşlarınızla anlaşmazlıklar yaşanabilir. İş mailleri, telefon görüşmeleri, toplantılarla ilgili aksaklıklar yaşanabilir. Sağlığınız hassaslaşabilir özellikle karın, bağırsak, cildiniz hassas olur, psikolojik ve sinirsel açıdan da hassasiyet taşırsınız. Ayrıca konuşma rahatsızlıkları, dil ve ağız içi yaralar da bu dönemde olabilir. Evcil hayvanınızın sağlık kontrollerini de düzenli yaptırmalısınız. Gündelik işlerinizi yapmakla ilgilenebilir, üzerinden atladığınız fatura, ev alışverişi, tadilatı gibi minik detayları tamamlayabilirsiniz.

Ayrıca yakın çevreyi temsil eden Merkür, kardeşiniz ve kuzenlerinize karşı fedakarlık yapmak, onların sorumluluğunu almak ve eksiklerini tamamlamak açısından size destek verebilir. Eğitim hayatınızda kaçırdığınız bir sınav tekrarlayabilir, evrak, belge veya onay işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yolculuklarda ekstra dikkat etmelisiniz.

Bu dönemde elersiniz, arınırsınız, sizin için en iyisini seçersiniz. Merkür başak Retro dönemi “geri dönüşüm” gibidir. Elinizde kalanı, var olanı dönüştürüp yeniden yararlı hale getirmeniz gerekir. Yeterli olma, yeterli hissetme ve elinizdekileri yeterli kılma etkisidir. Ayrıca “Nasıl daha pratik ve faydacı olabilirim” sorusunun cevabını bulabildiğiniz an Merkür Retrosu sizin için gayet yararlı geçecektir.

Merkür Retrosu'nun burçlara etkileri

Koç ve Yükselen Koç

Başak burcundaki Merkür retrosu iş hayatınızı yeniden gözden geçirtecek. Sağlık kontrollerinizi aksatmayın. Sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışın.

Boğa ve Yükselen Boğa

Merkür retrosu aşk hayatınızda bir nevi temizlik yaptıracak. Sanatsal çalışmalar üretebilirsiniz. Çocuklarınızla anlaşmazlıklar yaşamaya açık bir süreç. Onların okul alışverişleri ve resmi işlemleriyle meşgul olacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler

Evinizde tadilat ve temizlik yapabilirsiniz. Evin ıvır zıvır işleriyle uğraşacaksınız. Aile arasında bazen anlaşmazlıklar yaşanabilir. Geçiş konuları konuşup arınmaya çalışın.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Zihinsel olarak dağınık bir süreç geçirmeye açıksınız. Yapacaklar listesi oluştun ve her detayı not alarak işinizi kolaylaştırın. Yakın çevrenizle anlaşmazlıklara açık bir süreç.

Aslan ve Yükselen Aslan

Maddi kaynaklarınızla ilgili sorunlar oluşabilir. Geçmişten bir alacağınız varsa o para elinize geçebilir.

Başak ve Yükselen Başak

Merkür retrosu sizin burcunuzda olacak. Hayatınızın her alanında plan ve programlı olmalısınız. Bu retro sizi fazlalıklardan arındıracak.

Terazi ve Yükselen Terazi

Merkür retrosu sizi iç dünyanıza döndürecek. Rüyalarınız artabilir. Korkularınız açığa çıkabilir. Destek, terapi, danışmanlık almak için ideal vakitler. İnancınıza göre ibadet etmek, dua etmek veya spiritüel çalışmalar yapmak iyi gelecek.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Projelerinizi yeniden organize edeceksiniz. Yardım kuruluşlarında gönüllü çalışmalar yapabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Kariyer rotanızı yeniden planlamalısınız. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklar yaşanabilir. Evliliğinizdeki sorumluluklarınızı ertelememelisiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

İnançlarınızı sorgulayabilirsiniz. Yurt dışı, ticaret, akademik çalışmalarınızda aksaklık çıkabilir. Hukuksal meseleler gündeminize gelebilir.

Kova ve Yükselen Kova

Borçlarınızı derleyip toparlamaya çalışacaksınız. Harcamalarınız değişkenlik gösterebilir. Sorgulayıcı ve şüpheci olacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık

İkili ilişkileriniz ve evliliğinizde düzen oluşturmalısınız. Fedakarlık yapmak ve sorumluluk almanız gerekebilir. Sözleşme ve iş projelerinizde sorunlar çıkabilir. Çalışmayanlar geçmiş başvurularınızdan dönüş olabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.