21 Ağustos Günlük burç yorumları

21 Ağustos Günlük burç yorumları
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Koç ve Yükselen Koç

Enerjisiz güne başlayabilirsiniz. Gün boyu partnerinizin üzerine fazla düşecek, aynı özeni siz de bekleyeceksiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde kariyerinizle ilgili kontrol odaklı olacaksınız.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sabah saatlerinde iş hayatınızdaki sorunlar açığa çıkabilir. Aile içi sorumluluklarınızı rahatça yerine getireceksiniz. Geceye doğru duygusal anlamda baskı hissedebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Ay terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sabah saatlerinde geleceğe yönelik endişeler size sarabilir. Sevdiklerinizle bir arada olacaksınız. Geceye doğru keyfi harcamalarınız maddi koşullarınızı zorlayabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Ev ve kariyer arasındaki dengeye oturmayan meseleler ortaya çıkabilir. Yaşam alanınızı güzelleştirmek için harcama yapabilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde aile içinde kontrolcü davranabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Zihinsel bir huzursuzlukla güne başlayabilirsiniz. Kariyerinizde beklentilerinizi yüksek tutmanızda fayda var. Gece ise projelerinizle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.

Başak ve Yükselen Başak

Sabah saatlerinde finansal bir kayıp yaşamamaya dikkat edin. Olaylara iyimser yönden bakacaksınız. Gecenin ilerleyen saatlerinde partnerinize baskı kuramaya çalışabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Ay sizin burcunuzda ilerlemeye devam ediyor. Geleceğe yönelik projeleriniz odak noktanız. Gece saatlerinde aile arasında yaşayacağınız tatsız bir konu canınızı sıkabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep

Ay terazi burcunda ilerliyor. Gece uyumamış olabilirsiniz. Kariyer planlarınızı gizlice organize edeceksiniz. Gecenin ilerleyen zamanlarında kardeş veya kuzeninizle anlaşmazlık çıkabilir.

Yay ve Yükselen Yay

Bugün plan ve projeleriniz üzerine yoğunlaşacaksınız. Sevdiğiniz biriyle uzun bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Gece ise arkadaşlarınızla keyfinizi kaçıracak bir konu gündeme gelebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Kariyer planlarınız gündeminizde olacak. Eviniz ve kariyer arasında köprüleri kurmaya çalışın. Finansal bir fırsat çıkabilir. Gece saatlerinde üzerinizde duygusal bir baskı hissedebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Sabah saatlerinde hayatı fazla sorgulayıp kendinizi huzursuz edebilirsiniz. Akademik, dijital, yurt dışı ve ticari projelerinize vakit ayıracaksınız. Partnerinizle bolca vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Gece sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Ay terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Parasal meseleler gündeminiz olacak. İş hayatınızda güçlenebileceğiniz bir haber alacaksınız. Gece güvensiz hissedebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.