Medyum Songül Abla kimdir?

Medyum Songül Abla kimdir?
Songül ablayı en iyi şekilde tanımlamak için ilk olarak onun sıradan bir kahve falcısı olmadığını söylemek gerekir. Songül Abla kahveyi yalnızca kırk yıl hatırı olsun diye içer ve ikram eder.

Songül Abla’yı bugün esas olarak Songül Abla yapan şey aslında tam da böyle sıradan birisi olmamasında yatar. Çünkü Songül Abla psişik güçleri olan özel bir insandır. Sahip olduğu psişik güçlerini ve yeteneklerini ilmiyle birleştirerek bugünü, geçmiş ve geleceği telepati yoluyla açıkça serimler. Gündelik hayatın içerisinde yaşadığımız telaş ve koşuşturmacaların önümüze taşıdığı olaylarla çıkmaza girdiğimizde ve o çıkmazdan çıkamayacağımızı düşündüğümüzde Songül Abla’yı aramak bambaşka bir ruh haline çeker bizi. Songül Abla’nın sahip olduğu bio-enerji sesine bile yansır ve telefondaki sesi vasıtasıyla ilettiği pozitif enerji size geçer. Hayatınızda her zaman düzene sokmak istediğiniz şeyler (iş, aşk, sağlık ve para gibi) Songül Abla’nın psişik güçleri ve yetenekleri yardımıyla yoluna girer. Songül Abla özel bir insan olmasının yanı sıra aynı zamanda son derece mütevazı ve iyi kalpli bir insandır. Yanına gittiğinizde sizi çok güzel bir enerjiyle karşılar, misafirperver yaklaşır ve daha görür görmez kendinizi iyi hissetmeye başlarsınız.

Bütün bu özelliklere sahip olan Songül Abla elbette ki birden bire Songül Abla olmamış ve bugün ulaştığı noktaya kolay gelmemiştir. Onu bugünlere ve bu satırlara taşıyan şey, bir geçmişin ve yaşanmış birer deneyimin ürünüdür. Songül Abla’nın bugünkü yeteneklerinin arkasında psişik güçlerini, telepati yeteneğini ve dini bilgi birikimini bugünkü noktasına taşımış olan yirmi yılı aşkın bir süreç yer almaktadır. Bu süreç içerisinde yaşadığı olaylar aynı zamanda eğitiminin de bir parçası olmuştur. Songül Abla’nın ilmi sayesinde kendisiyle iletişime geçmiş çok sayıda kişi hayatında hayalini kurduğu ve gerçekleştirmek istediği hedeflerine ulaşmıştır ve bu kişiler arasında tanınmış kişiler, ünlü insanlar ve sanatçılar da vardır. Songül Abla’yla oluşan bağ bir kez kurulduysa kolay kolay kopabilecek bir bağ değildir. O nedenle yıllardır kendisini takip eden ve mekân değişikliklerine rağmen kendisiyle bağını koparmamış çok sayıda danışanı vardır. 

Peki, Songül Abla sizin hayatınızda nasıl bir değişim yaratır? Mutlu bir evliliğim olsun mu diyorsunuz ya da evliliğimde sorunlar yaşıyorum düzelsin diye mi uğraşıyorsunuz, iyi bir iş sahibi mi olmak istiyorsunuz, sevgilinizden ayrıldınız ve yeniden barışmak mı niyetiniz, sağlık sorunları yaşıyorsunuz ve şifa mı arıyorsunuz, maddi açıdan sıkıntıya düştünüz de bolluk ve bereket mi dileğiniz? İşte bu soruların cevabı ya da bu sorunların çözümüne dair her şey Songül Abla’da mevcut!

Songül Abla’ya bu yönüyle aslında bir yaşam koçu olduğunu söylemek pek de yanlış sayılmaz. Hayatınızda bazen yollar çok sayıda seçeneğe ayrılır ve hangisini seçeceğinizi bilemezsiniz. Fakat daima bir yol sizi hayırlı olana taşır; ancak çoğu kez bu seçimleri yapmak sancılıdır. İşte yaşamda verdiğiniz kritik kararlarda bunların sizi nasıl bir noktaya taşıyacağı, karşınıza neler çıkarabileceği yönünde destek olan ve seçimlerinizi daha iyi yapmanız için size koçluk yapan birisidir Songül Abla. Songül Abla’yı tanıdıktan sonra hayatınızı Songül Abla’dan önce ve Songül Abla’dan sonra diyerek ikiye ayıracaksınız.

Ve hayatınızda yaşadığınız değişimleri gördükten sonra kuracağınız en anlamlı cümleler şunlar olacaktır: "Ya onu hiç tanımamış olsaydım? İyi ki tanımışım Songül Ablayı, iyi ki hayatıma girmiş!”  Bu cümleler aynı zamanda çok anlamlı bir başka duyguyu beraberinde hayatınıza getirecek: Umut. Çünkü yaşam sürekli olarak yeni şeyler karşımıza çıkararak bir su gibi akıp gitmeye devam eder. Hayatın bu akışı içerisinde geçmişe bakıp Songül Abla’nın hayatınızda başlattığı değişime ve onunla birlikte üstesinden geldiğiniz tüm sorunlara baktığınızda yeni sorunlarla baş edebileceğinize ve onların da üstesinden gelebileceğinize dair umudunuz artık hep saklıdır. Çok daha önemlisi geleceği beklerken ve geleceğin bugün olarak hayatınıza getirdiklerine bakarken bundan böyle yalnız olmayacağınızdır. Çünkü yaşam koçu ve telepati uzmanı Songül Abla’nız bir telefon kadar yakınınızdadır.
Her şey gönlünüzce olsun!

Hedeflerim
Bu özel yetenekleri tanrım bana hediye ettiğinden beri tüm çabam ve çalışmalarım bana ihtiyacı olan insanalara yardım etmektir. Ülkemizde birçok kişi medyum ve falcı adı altında insanların zaaflarını kullanmaktadır. Benim öncelikli hedefim mesleğimi en iyi şekilde gerşekleştirerek insanların güveninini  kazanmaktır. Bunun yanında  işimi ne kadar iyi yaptığımı gösterer kamuoyunda bu işi yapanlarla  ilgli oluşan kötü imajı silmektir. Mesleğimi icra ederken bu konuda en iyi olmak için çalımalaktayım. En büyük isteğim diğer rakiplerim arasından sıyrılarak ülkemizdeki en iyilerden biri  hatta dünya çapında bir medyum olmaktır. Bu konuda kendime çok güvenmekteyim. Kendimi ispatlamak ve daha fazla kitlere ulaşmak için ise medyanın gücünü arkama almak istemekteyim. Ancak bu yol ile daha fazla kitlelere ulaşacağımı, beni daha iyi tanıyacaklarını ve güveneceklerine inanmaktayım. Tüm dostlarıma ve benim desteğimi bekleyenlere sevgilerimle...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum