Nuriye Gürel kavuştuğu biyonik elle Haluk Levent'le birlikte şarkı söyledi

Nuriye Gürel kavuştuğu biyonik elle Haluk Levent'le birlikte şarkı söyledi
Haluk Levent bir gence daha umut oldu. Başarılı şarkıcı kurucusu olduğu AHBAP ile birlikte doğuştan eli olmayan Nuriye Gürel'e yardım eli uzattı. Levent genç kız ile düet de yaptı.

11 yaşındaki Nuriye Gürel'e 4 yaşında görüntü amaçlı protez takıldı. İşlevsiz olan bu protez bir gün Nuriye oynarken elinden düştü, üzülen, hevesi kırılan Nuriye bir daha da o protezi takmadı. Nuriye, 6'ıncı sınıftayken gitar çalmaya heveslendi. Gittiği müzik okulunda öğretmenin yaptığı aparatla gitar çalmayı öğrendi ve konserler verdi. Nuriye Gürel bir kaç ay önce hayranı olduğu Haluk Levent'e sosyal medyadan seslenerek onunla gitar çalmak istediğini söyledi. Nuriye'nin bu isteğine anında cevap veren Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP Platformu üyelerini devreye sokarak biyonik el için valilik onayıyla yardım kampanyası başlattı.

Biyonik el için gerekli olan 139 bin lira kısa sürede toplandı. Denizli'den İstanbul'a gelen Nuriye Gürel için özel hazırlanan biyonik el takıldı. Nuriye kendisine takılan biyonik ele kısa sürede adapte olarak hayallerine kavuştu. Sanatçı Haluk Levent, Nuriye Gürel'i ziyaret ederek onun birlikte gitar çalma isteğini de yerine getirdi. İkili birlikte gitar çalarken Haluk Levent "Hatırla Sevgili" şarkısını söyledi.

Röportaj sırasında "Mikrofonu ben tutmak istiyorum" diyen Nuriye Gürel, AHBAP'lara ve destek olan tüm Türkiye'ye teşekkür etti. Bugün son testleri yapıldıktan sonra ailesi ile birlikte memleketi Denizli'ye dönecek olan Nuriye 9 yaşındaki kardeşi Zekai Gürel ile dans edip oyun oynadı. Yeni Asır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.