Onur Market büyüyor

Onur Market büyüyor
Market sektörünün lider markalarından birisi haline gelen Onur Market, 33'üncü şubesini Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde açtı. Açılışta konuşan Onur Marketler Genel Müdürü Murat Doğan, “Bugünki açılış münasebetiyle çok mutluyuz. Onur Market her geçen gün biraz daha büyüyor ve büyümeye devam edecek” dedi.

Tüketiciye verdiği güven ve kaliteli marka değeriyle önpana çıkan Onur Market, 33'üncü şubesini Avcılar Tahtakale Mahallesi, Ispartakule bölgesinde açtı. Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Zeren, Avcılar Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda Avcılarlı iş insanının katıldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu. 

33'üncü mağazamızı açmış bulunuyoruz. Burası 750 metrekare. 7 bin kalem ürün barındıracak. Fırınımız var. Hijyen koşulları içinde et ve et ürünlerimiz var. Erzincan ve Tunceli'nin yöresel ürünlerine ağırlık veriyoruz, Anadolu'nun tüm bölgesinden ürünlere tezgahlarımızda yer veriyoruz. Halk sağlığını önemsiyoruz. Bunun için kurallara uyuyoruz” dedi.

Hedef 50 şube

Koronavirüs salgını ve pandemiye rağmen Onur Marketler'inin büyüğüdüğüne dikkat çeken Doğan, “Biz gıda sektörüyle ilgili fırsat bulduğumuz alanlarda büyümeye çalışıyoruz. Biz kendimizi 2020 yılında kendimizi koruduk, 2021'de de büyümeye devam edeceğiz. İki ilçemizde daha iki şube açacağız. 2030 yılına kadar 50 şubeyi hedefliyoruz” diye konuştu. En büyük başarı sıralarının çok çalışmak odluğunu da kaydeden başarılı iş insanı Doğan, “Türkiye ve dünya koşulları her zaman zorlaşıyor. Ekmek ihtiyacını karşılamak için çok çalışmak gerek. Biz de çok çalışıyoruz. Alnımızın akıyla, bileğimizin gücüyle buralara geldik” ifadelerini kullandı.

Avcılar'da ikinci şube

Tahtakale Mahallesi'nde açılan şubenin Avcılar'daki ikinci şube olduğunun da altını çien Doğan, “Ispartakule'de açılan marketimiz de en iyi şekilde hizmet verecek. Biz 33 yıldır bu işi yapıyoruz. Tüketicilerimiz bize güvenebilir. Bu güvenle buralara geldik bu günden sonrada güveni boşa çıkarmayız. Güvenilir gıdayla ilgili her şeyi yapacağız. Avcılar'daki ikinci şubemizi de açmış olduk” şeklinde konuştu.

Büyük bir alkışı hak ediyorlar

Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Zeren de, Onur Market'in ilçelerinde açmış olduğu ikinci şubeden dolayı mutluluk yaşadıklarını söyledi. Zeren, “Pandemi süreci devam ederken insanlar iş yerlerini ayakta tutmakta güçlük çekerken, Onur Marketleri büyük bir iş başararak bir yeni şube daha açıyor. Böyle zor bir zamanda insanların istihdamına katkı sunmak ve ekonomik faaliyetlerini sürdürmek gerçekten büyük bir alkışı hak ediyor. Baştan Murat Doğan beyefendi olmak üzere bütün emek veren arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlı olsun diyorum” temennilerinde bulundu. BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.