Rusya işçi alımı nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları

Rusya işçi alımı nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları
Rusya'ya işçi istihdamı sağlanacak olması herkesi heyecanlandırdı. Peki Rusya işçi alımı nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları burada.

Türkiye'nin genç nüfusu Avrupa'ya açılmaya devam ediyor. Almanya'nın ardından Rusya'ya da işçi gönderilecek. Maaşların 3 bin euroyu bulduğu, dil eğitimi ve barınakların sağlanacağo istihdamlar için binlerce kişi araştırmaya başladı. Rusya işçi alımı başvuru şartları ve gereken evraklar haberimizde yer alıyor.

İş hayatını Rusya'da sürdürmek isteyen vatandaşlar için önemli bir fırsat İŞKUR tarafından sağlanacak. Çalışmak isteyen vasıflı ve vasıfsız binlerce kişi Rusya'da iş sahibi olabilecek. Konu ile iligli yapılan açıklamada doldurulan Ruya işçi alımı başvuru formu dolduran ve herhangi bir ücret ödenmeye başvurularla şansınızı deneyebilirsiniz.

Rusya'da hangi sektörlerde işçiye ihtiyaç var?
Şu an Rusya'da planlanan yabancı işçi istihdam sayısı 145 bin. Türklerin nüfusu da azımsanmayacak kadar çok. Kremlin'in planladığı işçi alımı ile ilgili detayları sizler için derledik.

111 bin yabancı işçiye ihtiyaç bulunan ülkede, 33 bin işçi ise yedek rezervde tutulacak.

Yabancı işçi alımında öne çıkan sektörlerden ilki enerji. Altyapı projeleri de yabancı işçilerin Rusya'da çalışabileceği alanlar arasında. Sibirya'nın Gücü boru hattı, iş alanlarının arasında gösteriliyor.

150 binden fazla Türk, Rusya'da yaşıyor

Rusya'da birçok Türk firması faaliyet yürütüyor. Konuttan enerjiye birçok sektörde yer alan Türk şirketleri, son yıllarda yapılan havalimanı ihalelerinde de öne çıktı. Rusya'da 150 binden fazla Türk vatandaşının yaşadığı biliniyor.

almanya işçi alımı

Rusya işçi alımı başvuru nasıl yapılır?
20-45 yaş aralığında her Türk vatandaşı, sağlık engeli olmadığı sürece “www.obm-turkiye.com” adresine girip başvuru formunu doldurarak müracaat edebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum