Yılbaşı için yurt dışı önerileri! Hangi ülke ve şehirlere gidilebilir

Yılbaşı için yurt dışı önerileri! Hangi ülke ve şehirlere gidilebilir
Yeni yıla üç hafta kala bu önemli günü yurt dışında kutlamak isteyen binlerce insan şehir ve ülke arayışı içerisinde. Avrupa ve dünyanın birçok şehrinde yılbaşı dışında Noel için de rezervasyonlar şimdiden büyük ilgi görüyor. Sizler için belirlediğimiz 5 şehirde yılbaşı eğlencenizi kutlayabilirsiniz. Şimdiden iyi seneler dileriz.

Sevgiliniz, eşiniz veya ailenizle birlikte yeni seneye girme planlarınız varsa ve bunu da yurt dışında yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. 2018 yılbaşı kutlaması nerede yapılır sorusunun cevabı birçok okur tarafından araştırılıyor. Bilet, vize almak ve pasaport yenilemek gibi işlemlerinizi halledebilecek durumda iseniz sizler için hazırladığımız şehirlere göz atmanızı tavsiye ederiz. Unutamayacağız bir yılbaşı eğlencesi geçirmeniz dileğiyle...

Prag
Avrupa'nın en çok tercih edilen başkentlerinden biri olan Prag'da Wenceslas Meydanı yılbaşı kutlamalarında büyük ilgi görüyor. Birçok ülkeden gelen binlerce insan yeni yılın heyecanını birlikte yaşıyor ve doyasıya eğleniyor. Alkolün de serbest olduğu kutlamalarda birçok ünlü isim de yer alıyor.

wenceslas

Rio de Janeiro
Futboluyla ünlü olan Brezilya'nın sahilleri yetiştirdiği futbolcularla ünlüdür ancak yılbaşı için de önemli yerlerden biridir. Güney Amerika sahillerinde romantik bir yılbaşı kutlaması sizi mest edecektir. Türkiye ile Brezilya arasındaki uçuş süresi her ne kadar size çekici gelmese de doyasıya eğlence ile bunu da unutabilirsiniz.

rio de janeiro yılbaşı

Köln
Almanya'nın ve Avrupa'nın en çok bilinen şehirlerinden biri olan Köln'de kurulan yılbaşı pazarları eğlencenize renk katacak. Ailenizle gidebileceğiniz ve alışveriş de yapabileceğiniz Köln için vize almak da kısa süreli bir prosedür ile çok kolay. Eğer yurt dışı niyetiniz varsa kesinlikle kaçırmayın.

köln yılbaşı

Viyana
Avrupa'nın en tarihi şehirlerinden biri olan başkent Viyana'da yeni yıla girmek ve doyasıya eğlenmek siz değerli okuyucularımız için büyük bir fırsat olabilir. Muhtemelen kar yağışının da gerçekleşeceği gecede sevdiklerinizle bir arada olmak unutulmaz anları da beraberinde getirecektir.

viyana yılbaşı

Roma
İtalya'nın başkenti Roma'da yeni yılı kutlamak birçok kişi için rüya gibidir. Bu rüyayı bu yıl gerçekleştirmek istemez misiniz? Tarihin en önemli kentlerinden birinde bu coşkuyu yaşamak, sevdiklerinizin yanında olmak ve İtalya'nın harika dokusunda eğlenmek için Roma da tercih edilebilir.

roma yılbaşı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.