Youtube giriş - Youtube mp3 dönüştürücü

Youtube giriş - Youtube mp3 dönüştürücü
Youtube dünyanın en çok kullanılan video oynatma, müzik dinleme ve mp3 indirme sitesidir. Peki bunlar nasıl yapılır? İşte cevabı. Youtube giriş için buradan.

Bir milyardan fazla internet kullanıcısının bulunduğu günümüzde en çok ziyaret edilen sitelerin başında Youtube geliyor. Bir video sitesi olarak kurulduktan sonra dev bir platforma dönüşen ve gelir kapısı da olan Youtube birçok kişiye de ünlü olma fırsatını verdi. Aleyna Tilki'den Orkun Işıtmak'a kadar son dönemin ikonları bu mecra sayesinde şöhrete kavuştu.

Youtube'da neler yapabilirsiniz?
- Müzik dinleyebilirsiniz
- Müzik listesi oluşturabilirsiniz
- Canlı yayın yapabilirsiniz
- Videonuzla dünyaya açılabilirsiniz
- Para kazanabilirsiniz
- Dizi / film izleyebilirsiniz
- ve daha bir sürü şey...

Youtube'da nasıl müzik dinlenir?
Bu sitede müzik dinlemek çok kolaydır. Dünyadaki birçok şarkıcı ya da sevenleri tarafından şarkılar Youtube'a yüklenmektedir. Örnek olarak 'Tarkan' yazıp tüm kliplere ulaşabilirsiniz. Oynat tuşuna basmanızla birlikte şarkı çalacaktır. Ruh halinize göre seçim de yapabilirsiniz.

Youtube'da müzik listesi nasıl oluşturulur?
Sevdiğiniz şarkıların tamamından bir liste oluşturarak tekrar tekrar arama derdi ile uğraşmak istemiyorsanız bu iş tam size göre. Dilediğiniz videoların altında bulunan +Ekle kısmından müzik listenizi oluşturabilir ve paylaşabilirsiniz.

Youtube'da canlı yayın nasıl yapılır?
Ben video izlemek değil kendimi yayınlamak istiyorum diyorsanız Youtube canlı yayın imkanı da sağlıyor. İster amatör ister profesyonel tüm yayınlarınızı dünyaya bu araçla duyurabilirsiniz. Youtube'da anlık video yayınlayabilmek için Sitenin en üst kısmından Gmail adresinizle giriş yaptıktan sonra 'Canlı yayın başlat' butonuna basıp yayın bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir.

Youtube ile dünyaya açılın
Videolarınızı hemen herkes izleyecek diye bir durum yok ama başlamak en güzelidir. Sizi tanıtan, etkileyici ve iz bırakabilecek yayınlarla şöhretinizi artırabilirsiniz. Pek çok kişi daha önce de söylediğimiz gibi bu mecrada ünlü olma fırsatı yakaladı.

Youtube'dan nasıl para kazanılır?
Bu kadar emek verdim, video çektim, hazırladım, editesini de yaptım... Artık bir getirisi olmalı diye bekleyenler için de para kazanma imkanı bulunuyor. Youtube Adsense ile para kazanabilirsiniz. İzlenme, yorum ve beğeniler üzerinden değerlendirecek miktarlar ile her ayın 15'inde eklenen paranızı 23'ü haftasında banka hesabınızdan çekebilirsiniz.

Youtube'da dizi veya film izlemek
Dünyada birçok yapım şirketinin belalısıydı Youtube kısa süre öncesine kadar. Daha filmler bile yayınlanmadan korsanları siteye düşüyordu ama bu konuda büyük ölçüde güven sağlandı. İnternet artık günümüzün en önemli iletişim araçlarının başında geliyor ve önemli bir para da burada dönüyor. Yapım şirketleri bu sebeple yayınladıkları filmleri belli bir süre geçikten sonra, dizileri ise yayınlandığı gece internet ortamına sürüyor. Böylece izleyiciler de bölümleri kaçırma riski ile karşılaşmıyor.

Youtube MP3 dönüştürücü
Bir şarkıyı sevdiniz ama Youtube videosu olarak elinizde var. Siz mp3 biçiminde indirmek istiyorsunuz. Bu konuda çevirici bir sisteme ihtiyacınız var. Çeşitli siteler bu hizmeti veriyor ancak zaman zaman mahkemelik de olduklarını duyduk. 'Youtube mp3 dönüştürücü' ya da 'Youtube to mp3' şeklinde yapacağınız aramalarla Google üzerinden erişim sağlayabilir ve dilediğiniz şarkıyı indirebilirsiniz.

Youtube giriş
Dünyanın en çok vidoe izlenen platformuna giriş yapmak çok kolay. Google üzerinden Youtube yazarak ya da cihazlarınızda bulunan uygulamalar aracılığıyla siteye giriş sağlayabilirsiniz.

Umarız bilgilendirici bir yazı olmuştur.
Görüşmek üzere.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.