3. etap için start verildi

3. etap için start verildi
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, şehrin çevresini güzelleştirmeye ve vatandaşların aktif bir şekilde kullanabileceği sosyal alanları hizmete sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Sahil Dolgu Alan 3. Etap Projesine yakın zamanda başlanacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Sahil Dolgu Alanı 3. Etap Projesine ait çalışmaların başlayacağı Özgürlük Parkı ve Eski Lunapark alanında incelemelerde bulunarak yetkili personellerden proje hakkında bilgi aldı. Vatandaşlara kent yaşamı içerisinde doğal alanlar sunarken aynı zamanda şehrin çehresini güzelleştiren çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Albayrak, “ Sahil 3. Etap yenileme ve düzenleme çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından sahil alanımızın aktif ve sosyal alanları daha da genişleyecektir. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Sahil Dolgu Alan 3. Etap Projesi’nin tamamlanması ile birlikte Süleymanpaşa İlçesine yakışır bir Kaykay Pisti, Basketbol Sahaları, Çocuk Oyun Alanı, Fitness Alanı, Bisiklet Yolu, Yeşil Alanlar, Dinlenme ve Oturma Alanları vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak. İRFAN DEMİR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.