Afyon’da 16 yaşındaki kız babası tarafından boğazından bıçaklandı

Afyon’da 16 yaşındaki kız babası tarafından boğazından bıçaklandı
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Oktay U., sokak ortasında 16 yaşındaki kızı H.U. ile tartışmaya başladı. Tesadüfen bölgeden geçen jandarma ekibinin müdahale olayda hastaneye kaldırılan H.U. ameliyata alındı.

Olay, öğle saatlerinde İstasyon Caddesi'nde meydana geldi. Oktay U. henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı kızı H.U.'yu bıçakla boğazından yaraladı. Bu sırada tesadüfen bölgeden geçen jandarma ekipleri hemen olaya müdahale etti. Jandarmayı görünce kaçmaya çalışan Oktay U., kısa sürede yakalandı. Oktay U. çağrılan polis ekiplerine teslim edildi.

Boğazından aldığı bıçak darbesiyle kan içinde kalan H.U. ise çağırılan sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Sandıklı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan H.U., ameliyata alındı.

Emniyete götürülen Oktay U.'nun sorgusunun sürdüğü bildirildi.

SALDIRGAN BABA ÇOK SAKİNDİ


Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Oktay U.’nun sokak ortasında tartıştığı kızı H.U.’yu boğazından bıçakladığı anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde Oktay U. ile eliyle tekerlekli valiz çeken H.U.’nun yan yana kaldırımda yürüdüğü, bir süre sonra Oktay U.’nun kızına bıçakla saldırdığı dehşet anları yer aldı. Ardı ardına H.U.’ya darbeler indiren Oktay U.’ya çevredeki vatandaşlar müdahale genç kızı kurtardığı, saldırgan babanın ise olayın ardından sakince uzaklaştığı anlar da kamera tarafından anbean kaydedildi.


BABANIN İŞLEMLERİ SÜRÜYOR


Saldırıda ağır yaralanan H.U. ise Sandıklı Devlet Hastanesi’ndeki müdahalesinin ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Hastanesi’ne sevk edildi. Olaydan sonra yakalanan Oktay U.’nun ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.