AK Parti Çan Belediye Meclis Üyesi aracında ölü bulundu

AK Parti Çan Belediye Meclis Üyesi aracında ölü bulundu
Çanakkale'nin Çan ilçesinde AK Parti Belediye Meclis Üyesi olan Davut Keçeci, kapalı pazar yeri girişine gelip arabasını park ettikten sonra bilinmeyen bir şekilde hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre, saat 11.30 sıralarında 17 HD 534 plakalı aracıyla ilçe kapalı pazar yeri girişine gelen AK Parti Çan Belediye Meclis Üyesi Davut Keçeci, aracını otoparka çekti. Bir süre sonra Keçeci’nin araç içinde hareketsiz olarak durduğunu gören bir vatandaş durumu yolun karşısında bulunan itfaiye ekiplerine bildirdi. 

EKİPLER HEMEN GELDİ ANCAK…

İtfaiye ekipleri aracın yanına geldiklerinde Keçeci’nin hareketsiz olduğunu görerek durumu 112 ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları kontrol sonucu Keçeci’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Davut Keçeci’nin cansız bedeni Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Murat Okan ve görevli memurlar tarafından araç içinden alınarak Çan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Keçeci’nin aracından ayrıldığı görülürken, kameranın önünü kapatan tenteden dolayı araca döndüğü ise görülmüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.