Alatepe de Erdoğan’ın işaret parmağı!

Alatepe de Erdoğan’ın işaret parmağı!
En son, Esenyurt’ta, geriye kalan on beş aylık süreçte belediye başkanlık koltuğuna oturmasını istediği Ali Murat Alatepe’yi işaret ettiğinde, gugıl bile, düne kadar çok da haşır neşir olmadığı Alatepe için, bırak saniyeyi, 0.95 salisede 242 bin sonuç çıkardı.

En son, Esenyurt’ta, geriye kalan on beş aylık süreçte belediye başkanlık koltuğuna oturmasını istediği Ali Murat Alatepe’yi işaret ettiğinde, gugıl bile, düne kadar çok da haşır neşir olmadığı Alatepe için, bırak saniyeyi, 0.95 salisede 242 bin sonuç çıkardı.
Ahalinin en çok sorduğu “Ali Murat Alatepe kimdir” sorgulaması da gugıl’daki yerini, yine Erdoğan’ın işaret parmağı sayesinde almış olacaktı.
*
Öncesi de var… Ankara’nın evladiyelik patronu Gökçek mesela, bir işaretle, tarihe karıştı.
*
Sadece İstanbul’un belediye başkanı sandığın Kadir abi, aynı zamanda, Türkiye Belediyeler Birliği, BM Yerel Yönetimler Danışma Kurulu, Dünya Belediyeler Birliği olmak üzere dört başkanlığı koltuğunun altında gezdirdi. Hiç ummadığı anda kendisine yönelen Erdoğan’ın işaret parmağı sonrasında, ne abiliği kaldı ne de forsu…Asker bavulu gibi güm diye sesi çıktı, o kadar.
*
Ahmet Davutoğlu’nun akademisyen kimliği olmasa, eski başbakan sıfatıyla diline bile dolayan yok…
*
Ne varsa, Erdoğan’ın işaret parmağında var, dokununca zirveye, gösterince yerin dibine boylatan sihirli değnek gibi mazallah.
*
O yüzden…
*
Esenyurt’ta, 14 yıllık yerel imparatorluğunu pekiştirmiş Necmi Kadıoğlu’nun, gık bile diyemeden koltuğu boşaltması, yerine, “Ali Murat Alatepe kimdir” sorgulamasıyla tanınan yerel bir siyasetçinin gelmesi, öyle, ‘o gitti, bu geldi’ cinsinden değerlendirilecek bir mevzu falan da değil.

Giden, Kadıoğlu’ndan ziyade;
Peşpeşe ihale alan firma sahipleri.
İmardan aslan payını kapan vurguncular.
Bir gecede zenginleşen fırsatçılar.
A, B, C Takımı.
Yancılar.
İllegalite üzerinden nam salan ağır abiler.
Yalayıcılar.
Rol kapan siyasi oyunculardı.
*
İlçede, gerek yönetimsel gerekse rantsal bir yeni yapılanmanın olacağına hiç şüphe yok. Erdoğan’ın işaret parmağı sayesinde kolay bir şekilde belediye başkanlık koltuğunu devralacak Alatepe’nin, Esenyurt’ta kök salan ve ilçe halkını huzursuz eden sorunlu yapıyı bertaraf etmekten başka hiçbir şansı gözükmüyor.
*
Suç şebekelerinin adresi, mağduriyetin merkezi, devlet gücünün, siyasi parti eliyle kişisel güç haline dönüştüğü Esenyurt’ta, AK Partili yeni belediye başkanı A. Murat Alatepe, değişim ve dönüşüm sürecini başlatmadığı takdirde, 2019’da devreye, yine Erdoğan’ın işaret parmağının girmesi kehanet değil.
*
Özetle..
*
Bugün, başkanlığını ilan edecek Alatepe, siyasi pencereden bakıldığında, belediye başkanından ziyade, tıpkı Gökçek, tıpkı Topbaş, tıpkı Kadıoğlu’nun olduğu gibi Erdoğan’ın işaret parmağı vasfındadır. O yüzden de AK Partili 32 meclis üyesinin tamamı da ister gönülden, isterse kerhen Alatepe’ye destek vermeye mahkum konumunda.
*
Sonuç olarak;
Gugıl’a Ali Murat Alatepe yazıyorsun, 0.95 salisede 242 bin, Erdoğan’ın işaret parmağı yazıyorsun, 0.60 salisede 1 milyon 50 bin veri karşına çıkıyor. Vaziyet, böyle yani…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.